Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért csak a gengszter, bűnöző, rosszfiúk kellenek?
Figyelt kérdés
18 éves normális lány vagyok. Nem mondom hogy nem szeretek bulizni, de ribi sem vagyok.. Tehát teljesen átlagos. Viszonylag jó tanuló, jó családi háttérrel. Akkor mégis miért van ez?2012. máj. 7. 14:46
1/22 Son válasza:
Mert szerencsétlen hülye vagy enyhén szólva.
2/22 anonim válasza:
mert azok tetszenek akik nem olyanok mint te
3/22 anonim válasza:
Keress rá a "hipergámia" kifejezésre, vagy a "hypergamy"-ra, ha tudsz angolul.
4/22 anonim válasza:
A sablonos, "rózsaszín felhőkön ugrándozással teli" életed szeretnéd ezzel feldobni.
5/22 anonim válasza:
Talán mert tetszik a magabiztosságuk, ami egy igen férfias vonás. Más kérdés, hogy ha csak ez a fontos, az elég baj.
6/22 anonim válasza:
Én rákerestem, mert eddig nem hallottam róla:
A hipergámia, hogy az illető magánál magasabb szociális státuszú egyénekhez vonzódik.
Ez esetben viszont egy jó családi hátterű ember vonzódik kisiklott bűnözőkhöz. Tehát nem rosszfiúkhoz simán, hanem ő írta, hogy bűnözőkhöz. Tehát ez nem lehet hipergámia.
Amúgy meg csak addig fogsz vonzódni, hozzájuk, amíg össze nem rugdos valamelyik.
7/22 szamo77db válasza:
Mert annyi eszed sincs, mint egy tyúknak! Aki rendesen
viszonyul hozzád, szeret, tisztel, az nem kell! Tudod mit?
Nem is érdemelsz jobbat! Csak becstelen hülyéket!
8/22 A kérdező kommentje:
De egy ilyen attól még szerethet, nem? Úgy értem, hogy ilyen úton kénytelen pénzt keresni de attól még szerethet egy nőt..
2012. máj. 7. 14:55
10/22 anonim válasza:
# 8: kénytelen? Mármint bűnözéssel? Húha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!