Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud valami jó csajozós szövegeket?
-szia.
-szia.
-nagyon fájt?
-mi?
-amikor leestél a mennyországból.
Szia!
Van egy bmw-m és rohadt sok pénzem! Az esetek 95%ban innentől már sinen vagy ;) Remélem segítettem!
Te hiszel az első látásra szerelemben ha
nem elsétálok előtted még egyszer.
BD
én lány vagyok és szerintem ha fel akarsz szedni 1 csajt akkor mond neki hogy szép a szemed vagy hogy nem bírom megállni hogy ne halljam azt a szép hangodat amely a gyönyörűségedet csak tovább fokozná stb..... tehát csak bókolj kicsit neki és kész és a csajozós dumára nincs is szükséged de ha te a mézes mázos beszédet akarod elsajátítani adok néhány nőfogó mondat:
bocsánat nem láttad az eszemet mert azt hiszem elvesztettem a szép szemedben.
szia már azt hittem hogy a nap a legfényesebb de a mosolyod már szinte vakító.
sokan mondják hogy a pasiknak nincs esze de én mégis úgy érzem elvesztettem a látványodtól.
ha tudtam volna hogy egy ilyen gyönyörű lánnyal találkozom mint te jobban kinyaltam volna magam hogy úgy sziporkázzak mint te de akkor sem tudtam volna nálad jobban kinézni.
nem beszélhetnénk esetleg egymással mert kíváncsi vagyok hogy ugyan olyan szép-e a belső éned mint a külső.(ez általában az okos csajoknál jön be de mindenki elolvad ha egy férfi ilyen "okosat" mond.)
- Leszopsz?
- Nem.
- Akkor csak b**zunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!