Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerjem meg? Hogy vonjam magamra a figyelmét? Mit tegyek hogy megszeressen?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Nem a sulimba jár. Szeret gördeszkázni és gitározni. Hogy használjam ki, hogy tudom ezeket róla? hogy kezdjek bele egy beszélgetésbe? :)2012. máj. 4. 22:33
1/4 ASOT válasza:
vegyél egy gördeszkát, menj oda ahol ő is gördeszkázik, aztán ess el mellette ha felsegít akkor szóba elegyedhetsz vele ha nevet egyet rajtad akkor nem!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nem tudom hogy jó ötlet e... :D
2012. máj. 5. 06:39
3/4 anonim válasza:
1. válaszolónak üzenem,hogy lehet hogy nem is olyan rossz ötlet!
de az már nem bisztos hogy ha nevet eggyet rajta akkor nem kell neki,ha lássa rajta (a kérdezőn) hogy semmi baj sincs,akkor szinte természetes hogy nevet!
de szerintem egy próbát megér, csak azt ajánlom ha nem nagyon tudsz gödreszkázni,akkor előtte még azért gyakorolj otthon! :)
4/4 anonim válasza:
Én nevetnék az biztos!!! Nem jó ötletxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!