Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy megtecet egy fiú, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy megtecet egy fiú, hogyan hivjam fel magamra a figyelmét? 15L

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Hívd el magadhoz, hogy korrepetáljon nyelvtanból.
2012. ápr. 24. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A helyesírásoddal. Írj neki egy levelet, biztosan felfigyel rád!
2012. ápr. 24. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat! megtetszett ..gyorsan irtam ki a kérdést
2012. ápr. 24. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem olvass autós újságot és ha a közeledben van, beszélgess hangosan a barátnőiddel, mennyire tetszik neked a Subaru Impreza WRX STI modell és a hangjától valahogy nagyon beindulsz.

A legtöbb srác bolondul az autókért :)

Első beszélgetésre ez nagyon jó, a többit ha tetszel neki, majd ő alakítja...

2012. ápr. 24. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
paprikás krumplival...
2012. ápr. 24. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát a figyelemfelkeltés helyett talán megpróbálhatnál beszélgetni vele, vagy ilyesmi. Kezdeményezz beszélgetést, de valami béna autósmagazin cikkéről, hanem valamiről, ami téged is érdekel, vagy egy szimpla semleges témáról, aztán kialakul.
2012. ápr. 24. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt úgy írják hogy:

megtetszett

hívjam

Amúgy meg legyél természetes sportos csajos és hívd el valahová.

Ő úgyis csak meg akar dugni majd téged, de törheted amgad. :)

Bocs az általánosításért! :)

Nekem elég lenne küldened egy villantós, vagy meztelen képet magadról. :D Bár talán elég lenne a meztelen hátadról is, olyan képaláírással hogy: "Bekennéd?" :D

Ebből tudnám hogy eleven csaj vagy és merész is, így valószínű hogy elkezdenél jobban is érdekelni. :) Bár én érettebb vagyok.

Szerintem a te általad kiszemelt egy ilyen akció után leírna téged hogy ribanc. Persze nem lenne igaza de ilyen korban a gyökérség általában alap. :D

Ha szépen elkedvetlenítettelek akkor bocs! De inkább én mint az élet. :)

25F

2012. ápr. 24. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!