Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vonjam magamra a srác figyelmét? Évfolyamtársak vagyunk.
Figyelt kérdés
Mostanában figyeltem fel Rá. Bár évfolyamtársam, a suliban nem látom túl sokszor, mert 2 épületből áll a sulink, és az óráink mindig másmerre vannak. :S De 99%, hogy külsőre bejövök neki, viszont elég félénk típus, talán ezért nem szólít meg. Barátnőm szerint adnom kéne neki jeleket, hogy tetszik... Múltkor rámosolyogtam, arra visszamosolygott. De ezen kívül mit tehetnék, mivel vonhatnám magamra a figyelmét?
16/L
2012. ápr. 8. 16:22
1/5 anonim válasza:
ránézel mosolyogsz és megnyalod a felső ajkad balról jobbra csábosan nézel ezt úgy ismerik mint: "Akarlak" de csak óvatosan nagyon egyértelmű jel és mivel nem ismerlek nem tudom h hozzád illene-e. "akarlak" gondolkodj el a jelentésén és utána döntsd el használod e:)
3/5 A kérdező kommentje:
egyes: köszi:D szerintem egyelőre maradok a mosolygásnál, ez az "akarlak" sajnos elég félreérthető dolog főleg amilyenek a mai fiúk...:S
kettes: Budapesten, miért? :D magadraismertél, vagy...?:O
2012. ápr. 9. 11:30
4/5 anonim válasza:
Magamra, de sajnos nem Budapest :( bocsi
5/5 A kérdező kommentje:
:s...:(
2012. ápr. 18. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!