Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSajok ti hogy bírjátok ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok ti hogy bírjátok ki, hogy ne nézzetek meg pasikat?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre a csajok nem néznek pasikat vagy azért mert nem akarnak szemkontaktust vagy nem is tudom! Én szívesen legeltetem a szemem egy csinos lányon ilyen nincs nálatok?

2012. ápr. 30. 21:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pedig valahogy azt veszem észre a csajok kicsit prüdek és nem érdeklik annyira ezek a dolgok!
2012. ápr. 30. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:
én is megnézem a jó pasikat :)
2012. ápr. 30. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:
#10, nézz csak a szemébe, és ha félősebb, akkor azonnal elkapja a fejét. Ezt azért írom mert én is ilyen vagyok.
2012. máj. 1. 08:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Megnézik ők is a pasikat szerintem, csak úgy, hogy mi ne vegyük észre, és nem olyan feltűnően, hanem csak a szemük sarkából.
2012. máj. 1. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Sajnos a lányoknak sokkal kevesebb látnivaló van. :(

Ha kicsit igényesebbek lennének a fiúk-pasik, mi is jobban nézelődnénk.

2012. máj. 1. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Mit csináljunk, boxerben rohangáljunk az utcán ? Vagy vegyünk fel kivágott nyakú pólót ? =)

Melyik az a része egy fiúnak, amit egy lány meg akar nézni ? (Köhmmm Köhm !! azon kívül...)

2012. máj. 1. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, 16-osnak: ez különbség férfi és nő között. Mi inkább az összhatást, az ápoltságot stb-t nézzük, a különböző testrészek hosszas gusztálása, kielemezése nem annyira jellemző ránk. De azért az is előfordul. :)

Nem arra gondoltam, hogy kevés testrészetek van kint a ruhából, hanem kevés az olyan pasi, aki összhatásában megragadná a nőket.

2012. máj. 1. 22:46
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát erre én kiváncsi vagyok mit nevezek Te jó összhatásnak amikor Te is legelteted a szemed?
2012. máj. 1. 22:54
 19/20 anonim válasza:
én nem szoktam megnézni más pasikat mivel szeretem a páromat
2012. máj. 7. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Értem... de én is megkérdezem amit a kérdező is megkérdezett:

Mi nálatok a "jó összhatás" ? Amúgy védeném a fiúkat, szerinted minket csak egy-két bizonyos testrész érdekel ? Mi sem hagyjuk figyelmen kívül az összhatást, de azt nem tudhatjuk, hogy nektek mi a vonzó...

2012. máj. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!