Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Légy szíves, sokan nézzétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légy szíves, sokan nézzétek meg! Moziba megyünk a barátommal. Hogy tudom megcsókolni?

Figyelt kérdés

Nem volt még olyan igazi csók. De látom, hogy akarja, de egyikünk sem mer lépni. Moziba megyünk, és gondoltam, (a romantikus fim után, mert ugy tudom film közben bunkóság) megcsókolom, ugy, ahogy ő is akarja. (lényegében nyelvesen) De ő sem, meg én sem tudunk csókolózni. Voltak ilyen szájrapuszik, de mégsem jó igy...

Mikor, milyen körülmények közt, milyen szöveggel csókoljam meg?

Magasabb mint én, szóval ugy hipp-hopp nem menne.

Értelmes válaszokat szeretnék, oltogatásokat nem kérek.

Köszönöm: 15/L

2012. ápr. 13. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem film közbe is tökéletes lenne... és nem kell mondani semmit... csak karold át, vagy fogd meg a combját.. esetleg csak hajolj közel, és ha úgy látod készen áll, csak tedd meg. Ha nem figyel adj az arcára puszit és odanéz :D
2012. ápr. 13. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne a moziba,hanem amikor meglátjátok egymást,illetve amikor elbúcsúztok!Menjen egy szájrapuszi,aztán a két ajkad közé fogd a felső ajkát,majd nyisd ki picit a szád,és ha ő is nyitja,akkor a nyelveddel közelíthetsz a szájába.)
2012. ápr. 13. 22:14
 3/5 A kérdező kommentje:
de van egy gond! Elhúzza a fejét! És ha nem nyitja úgy ki? :/
2012. ápr. 13. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Mármint miért húzná el a fejét?Ha már többször volt köztetek szájrapuszi és most moziba is mentek nem hiszem el, hogy elhúzná a fejét!

Mi lenne ha búcsúkor vagy amikor találkoztok(köszönéskor)szembeállnál vele és úgy adnál egy szájrapuszit neki,csak kicsit hosszabbat!Esetleg közben meg is fognád egyik kezeddel a kezét :)

Meg is ölelheted!Akkor már tényleg cselekednie kell valamit!

2012. ápr. 13. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is film közben megfelel. Fogd meg közben a kezét és folyamatosan közeledj hozzá. Hajtsd a vállára a fejed, amikor felemeled, adj neki néhány puszit. Ha elkezded, és tényleg ő is akarja, nem lesz gond xD
2012. ápr. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!