Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/17 anonim válasza:
Nem! Ez már nagyon izmos.
Nekem az ilyen típus jön be. [link]
4/17 A kérdező kommentje:
Már nem sok kell hogy én is így nézzek ki:) Még 1 év kb!
2011. nov. 17. 11:35
5/17 anonim válasza:
Egy év alatt nem fogsz 50 kiló izmot magadra szedni..:D
6/17 A kérdező kommentje:
-nem most kezdtem már jó pár éve!! De még kell 1 év hogy kb így nézzek ki!
2011. nov. 17. 12:24
7/17 anonim válasza:
Szerintem borzasztó az ilyen... Engem inkább elijeszt mint vonz. Ha már a véleményem kérdezted :) 21/L
8/17 A kérdező kommentje:
2011. nov. 17. 12:56
9/17 anonim válasza:
Kérdező, ez a csávesz, akit belinkeltél, nagyon gáz. Ő tényleg nem férfi. Nekem nem jön be, nagyon nem. 17L
10/17 anonim válasza:
Ha azt hiszed, hogy az elég, hogy felfújod magad és úgy fogsz kinézni, mint egy dióval kitömött koton, nagyon tévedsz.
Szét cuccolod az agyad, aztán fél év múlva a nefrón kötsz ki, mert a veséd bedobta az unalmast. Ha pedig abba hagyod egy idő után átalakul hájjá, nem beszélve az egyéb potenciális bántalmakról, de ha neked ez megéri, akkor csináld.
Egy normális csajt nem fogja érdekelni, hogy úgy nézel ki, mint aki most lépett ki egy anatómia albumból, az üresfejű, szoláriumozott p.csállal - aki buknak az ilyenekre - nem lehet hosszútávú kapcsolatot kiépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!