Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Bírjátok a túl izmos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Csajok! Bírjátok a túl izmos férfiakat?

Figyelt kérdés
pl: [link]
2011. nov. 17. 10:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
utolsó! én naturalba nyomom!
2011. nov. 17. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez undorító, nem látok mást, csak egy eltorzult testet. Nekem ez nem lenne dicsőség és agyilag sem lennél éppen megfelelő.
2011. nov. 17. 16:54
 13/17 anonim válasza:
ha naturálba nyomod akkor sajnos nem fogsz így kinézni... am meg tök mindegy hogy mit mondanak az itteni lányok.. nézz meg 1 olyan testépítőt aki ki is néz valahogy.. tuti hogy jó barátnője van.. nagy dolog hogy itt 5-en azt mondják hogy nem jön be meg fuj meg felfújt meg az ilyen degenerált válaszok... úgyis van akinek ez tetszik. Ez olyan mint amikor a férfiak azt mondják hogy nem jönnek be nekik a plázaicák.. persze hogy nem, nyilván.. :D
2011. nov. 18. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:

"tuti hogy jó barátnője van"

Azok a csajok olyanok is, de akinek ez kell...

"úgyis van akinek ez tetszik."

Így igaz, de ennyi erővel, akkor sok olyan van, akinek a vékony, vagy az átlagos test alkat jön be, tehát felesleges konditeremben szenvedni.

"Ez olyan mint amikor a férfiak azt mondják hogy nem jönnek be nekik a plázaicák.. persze hogy nem, nyilván.."

Megdugni valakit és komoly kapcsolatban élni valakivel két külön dolog. Ha valaki azt mondja, hogy nem jönnek be a pláza ribancok, nem jelenti azt, hogy nem dugná meg őket. És azt sem lehet elmondani, hogy a Föld összes férfijának bejönnének.

2011. nov. 19. 10:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Valami köztes állapotot legalább. A képen lévő torz embernek a farka összement a szerektől és nem olyan erős, mint amilyennek látszik. Nem tud futni, beesne a hidegvízbe begörcsölnének az izmai, verekedésnél nem elég fürge(az ágyban a nőt tudná emelgetni, de a farkát ki-be mozgatni lassacskán), ötször leüti egy szálkásabb, egészségesebb sportos személy! Nem igazi férfi.

25/F

2011. nov. 22. 23:48
 16/17 anonim ***** válasza:
nagyon jól néz ki Aki szidja csak irigységből tesz hogy ő nem néz ki így
2012. júl. 20. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem szídtam, de esküszöm, torznak latom én is, ha nem is vészesen. De az is tény, hogy sok csaj csajos pasikat szeretik,de inkabb tinik, akik még lany baratnőt szeretnének! (25F)
2012. júl. 21. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!