Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő, ha msn-en a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha msn-en a csaj szó szerint lesz@r?

Figyelt kérdés
Felvettem egy lányt msn-re. Félszavakban válaszol - ha válaszol egyáltalán -, soha nem vet fel témát, mindig nekem kell felhozni. Ha nem írok neki, meghal a beszélgetés. Mindig én írok rá, ő soha nem kezdeményez. Folyton korán lelép, fáradtságra hivatkozva. Egyszerűen olyan, mintha szimplán nem érdeklődne irántam. Ilyenkor mi a teendő? Hagyni kell a fenébe, ha egy lány ilyen zárkózott, és nem lehet vele normálisan beszélni? Vagy hosszú idő alatt valamilyen ismeretséget kéne kialakítani vele, úgymond "puhítani", hogy gördülékenyebb legyen a beszélgetés, és esetleg több is lehessen belőle valamikor?
2009. jún. 23. 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem annyit kérdezz tőle hogy most akar e egyáltalán ismerkedni, beszélgetni veled vagy nem. sztem felejtsd el ezt a lányt. ha érdekelnéd, nem így viselkedne
2009. jún. 23. 00:36
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Szar ügy. Velem is volt már hasonló.

Egyébként a lány tudja, hogy hogy nézel ki?

Nekem volt olyan, hogy hasonló esetben pár beszélgetés után töröltem a csajt, mert csak felidegesít. A végén felvázoltam neki, hogy ha ezzel a hozáálással, ami nála van, mindegy lesz, ha kitörlöm. A csaj nem is bánta. Én meg töröltem. Így legalább nem idegesít.

Az utóbbi időben is volt hasonló eset. A csaj nagyon inaktív volt. Én többet nem is akartam neki írni. Had írjon ő. Persze ő nem írt ahogy gondoltam. Haverok/ismerősök meg azt mondták, hogy te vagy a férfi neked kell kezdeményezni, ne várd, hogy írjon. Na én meg írtam a csajnak még párszor. Asszem azóta tiltott. Jó ideje nem volt fent, pedig addig nap mint nap láttam. Törölni persze nem törölt. Hát mit mondjak. Bosszantó tud lenni a dolog. Meg az önbizalomra sincs jó hatással. A lényeg, hogy a végén próbáld azt kihozni a dologból, hogy úgy érezze, hogy ő vesztett el téged. Persze, ha egyáltalán nem vagy az esete, akkor ez sem használ. Hagyni kell akkor a francba.

2009. jún. 23. 00:41
 3/15 A kérdező kommentje:

Persze, tudja hogy nézek ki. Egy suliba járunk, csak ő alattam. Sajnos a minél fiatalabbak a lányok, annál zárkózottabbak, csak a saját kis baráti társaságuk létezik számukra, nem képesek nyitni mások felé :(

Ez szomorú. Pedig nem vagyok csúnya, sokan mondták már, hogy jól nézek ki, és jó a stílusom is. De az ilyen lányokat sajnos ez sem hatja meg...

2009. jún. 23. 00:47
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Ha szó szerint szarik le akkor komoly gondok vannak, kissé perverz. :D

Na, de komolyra fordítva a szót, sztem kicsit unalmasan csináltad, nem volt benne szexualitás. Legalábbis nem hiszem, hogy arra a témára is egyszavas választ adna. Gondolom te sem bájcsevegni akarsz. Az őszinteség jó. Persze nem mindegy az sem, hogy hogy hozod fel, de kisregényt nem akarok írni. Szal ez egy hasznos tanács lenne, de nem az, mert unom befejezni. :D

2009. jún. 23. 01:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

na neee! lány vagyok, gyakran fel szoktak venni srácok msn-re. az a legrosszabb dolog amit tehet ha elkezd a szexről beszélni. most komolyan, nem is ismerjük egymást - és lehet hogy nem is akarom megismerni - és akkor előjön ezzel a témával? mellesleg nem vagyok frigid de senki sem szereti ha egy idegen ezt a témát boncolgatja. ha te valami komolyabb kapcsolatot szeretnél vele kialakítani akkor csak elijeszted, főleg ha még szűz. jut eszembe, ezt se kérdezd meg tőle. mármint hogy szűz-e még. ez is rohadt idegesítő tud lenni, ráadásul ha nem is ismer igazán akkor elég kellemetlen. de neked is az lesz ha bunkón fog válaszolni. szóval srácok nem, ismerkedésnél ne beszéljetek a szexről mert akkor a lányoknak az fog lejönni, hogy csak jól meg akarjátok kefélni a kiszemeltet..úgyhogy csak óvatosan.

kedves kérdező, te meg írj rá, mondd meg neki hogy szimpatikusnak találod és szeretnél vele megismerkedni. megkérdezheted hogy miért ennyire passzív a beszélgetések során. de ezt ne úgy tedd mintha magyarázattal tartozna, csak szimplán érdeklődj. ha annyit mond hogy fáradt meg ilyenek, akkor hívd el találkozni. komolyan, msn-en nem lehet normálisan ismerkedni. élőben derülnek ki a dolgok, meg olyankor amúgy is csak veled lenne, szóval tudnátok beszélgetni. sok sikert! ;)

16/lány

2009. jún. 23. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
hát én nemtudom, sztem ha alapból 1 suliba jártok akkor miafraqncért nem élőbe ismerekedsz? msn-t meg addig használd vele amig megbeszélitek h hol meg mikor találkozzatok. magamból kiindulva, én csak olyan csajok esetében használom az msn-t, akik nagyon messze vannak, de akiket élőbe is el tud érni az ember azoknál minek msn-en gizdulni?:S:S:S....egyre kevésbé értem meg a fiatalokat
2009. jún. 23. 10:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Hogy mi a teendo ? Felejtsd el az MSNt!

Mondd neki, hogy szimpatikusnak talaltad a suliban, szeretnel vele megismerkedni. (ezt igy, egyszeruen, tomoren, roviden, nyugodtan elmondhatod meg MSN) Aztan a valaszatol fuggoen hagyd ot beken, tiszteld, ha nemet mond. Ha meg kedvere van az otlet, akkor kerd el a szamat es hivd fel, vagy menj oda hozza a suliban! Beszeljetek meg szoban a reszleteket!

Az msn megmaradhat utana kapcsolattartasnak, telefon helyett...

sok sikert!

2009. jún. 23. 11:17
 8/15 anonim ***** válasza:
legyél laza add magad:D msnen a világ elgegyszerűbb dolga az ismizésnek cska nagyon erőltetett:D nyodmbe a camot küldj1 faszaképet legyél poénos és máris másként állhozzád:D
2009. jún. 23. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne msn-en ismerkedj! azt többnyire azok szeretik csak akik élőbe nyulak:P...te ne legyél ien
2009. jún. 23. 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
én 16 éves vagyok,általában az egyik ismerősöm a suliban szokta felhozni a szexualitás témáját,én persze belemegyek,mert a srác nekem nagyon bejön,de ha 1 idegen srác hoz fel ilyet és nem is ismerem,akkor letiltom..:)
2009. jún. 23. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!