Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emberek : Saját versem Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek : Saját versem Tetszik valakinek?

Figyelt kérdés

Boldog voltam ,mikor megismertelek!

Boldog vagyok,mikor veled lehetek!

S, mint egy délibáb én beléd szeretek!

Nyári estéken , én kiültem házatok elé,

vártalak , mikor nézel ki!

Szobád ablakából egy halvány ,fényt láttam , és tudtam te ott vagy!

Könnyem , mint a fehér holló ritka volt , de érted , csak mint a Duna úgy folyt!

2012. ápr. 30. 00:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nyálas, neked se lesz sose barátnőd!
2012. ápr. 30. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:
szar. írogass magasnak, élvezetből, karácsonyi ajándék gyanánt a nagymamádnak stb,de nekünk ne kelljen ilyeneket olvasgatni.köszmösz
2012. ápr. 30. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nem egy fényes vers de kezdetnem nem rossz. Olvass sok verset, használj kötői jelzőket és alakzatokat. Ez a vers elég erőltetett lett, mint ha más versek alapján próbáltad volna összerakni.

Figyelj a rímelésre és a hanglejtésre.

Minden sor érzékeltet valamit.

Pl:

Boldog voltam, mikor megismertelek,

S örül a szívem, mikor veled lehetek.

Mint egy tavaszi lágy fuvallat: bódít kellemesen

A szívem belesajdul, s már képzelgek: Szeretlek!

hát ez csak egy példa volt. A te érzéseid alapján próbáltam megírni. És persze ez nem az igazi.

először próbálj 4 versszakos kis verseket írni!

Nem kell tehetség ez tanulható dolog!

Írd azt amit a szíves üzen, nem kell elvontan írnod mint Babits tette, lehet egyszerű is akár Petőfi versei. Csak az érzéseidről szóljon :)

2012. ápr. 30. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Nehogy odaadd a verset, mert akkor biztos nem lesz kapcsolatod. Ne alázd magad, mert akkor semmi esélyed.

Vitatkozom előzővel. Igenis kell tehetség, motiváció, és "arousal" (angol szakszó), hogy verset írjon valaki.

Tanulj meg versírás nélkül élni, és keresd meg mihez van tehetséged.

2012. máj. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!