Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztatok már kellemetlen szájszaggal? Vagy valaki olyannal, akinek nem volt valami kellemes illatú a szája? Észre lehet venni?
Figyelt kérdés
Gondolom, aki egy háztartásban él a párjával, már megszokhatták, pl. a reggeli felkelésnél, hogy nem kifejezetten illatos a másik szája. Hogy vagytok ezzel?2009. jún. 22. 18:14
1/10 anonim válasza:
Reggeli felkelésnél nem túl kellemes az igaz.Sőt,én már azt is hallottam,h valaki nem szokott reggel fogat mosni,csak este.Mivel reggel úgy is eszik,akkor meg minek?Este meg megmossa és azt hiszi,hogy attól minden rendben van...://
2/10 anonim válasza:
én nem szeretem, de ha a lányt igen, akkor nem érdekel
18F
3/10 anonim válasza:
Ha szeretem akkor elviselem. Igen vannak olyanok akik csak este mosnak fogat, de általában a reggeli után fogat is mosnak. Ilyen volt az én volt exem.
5/10 anonim válasza:
szerintem ez természetes h a reggeli lehelet nem hegyilevegő, dehát ez van, engem nem zavar.
6/10 anonim válasza:
Igen.Reggeli felkelés után a volt barátommal,aki még este sem mosott fogott,mert fesztiválozni voltunk és nem volt rá alkalma.Nagyon kellemetlen volt a szájszaga,gondolom nekem is.
7/10 anonim válasza:
nekem reggel akkoris kell soksokpuszi az ébredéshez
nemérdekel milyen szaggal
8/10 anonim válasza:
Pasim mindig mos fogot...És kb mindennap 5x-6x lekapjuk 1mást szóval...Nincs ezzel probléma
17/L
9/10 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva nekem volt ilyen élményem... a lánynak rossz volt az egyik foga, de félt elmenni orvoshoz... iszonyatosan brutálisan ótvarszaga volt... :S és ami a legdurvább, hogy a rágó sem használt... fogkrém, fogkefe, ugyanúgy semmi... pedig naponta 4x-5x használta is...
10/10 anonim válasza:
a szájszag, ha nagyon büdös, akkor az undorító, igénytelenségre utal
általában az emberek azt hiszik, hogy csak reggel, vagy erős szagú ételek után büdös a szájuk és elmúlik fogmosással, pedig legtöbbször a rossz fogak okozzák, és fogmosással nem tűnik el, csak ha megcsináltatnák a fogaikat
és legtöbbször van párjuk is, aki nem szól nekik, pedig nem igaz, hogy nem érzik
egyszerűen undorító és nem értem, hogy lehetnek együtt ilyen emberrel, mindkét részről igénytelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!