Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már olyan fiúval, aki nem volt jóképű, de ennek ellenére szerettétek?
18:47 "A külseje megfog, a belsője megtart" én így ismerem ^^
Egyébként tényleg ne legyél elkeseredve, épp 1-2 hete jött össze 2 ismerősöm, a csaj tök szép, aranyos, a srácnak meg elég érdekes kinézete van, nem akartam megkérdezni h mégis mi fogta meg benne a csajt, na mind1, jól megvannak !
Régen én is nagyon randa voltam, pattanásos meg minden, aztán összejöttem egy csajjal, és 1-2 hétig nem is hittem el, hogy tetszhetek én egy lánynak, még magamtól is undorodtam... (végül is 2hónapot voltunk 1ütt)
16/f
Én még nem jártam ilyennel, de már 6 hónapja van egy olyan kiszemeltem, aki nem helyes, a bnőim mind azt mondják, hogy csúnya, de engem mégis megfogott benne valami, pedig még nem is beszéltünk, és nem is a suli legmenőbb pasija (sőt...nem valami keresett személy)... már rengetegszer álmodtam vele, és annyira jó lenne összejönni vele, de nem látok sok esélyt, mert nem merem leszólítani, Ő pedig nem vesz észre.:$ Nem arról van szó, hogy nem telik jobbra, mert nem vagyok csúnya, és vannak más srácok, akik észre is vesznek, és helyesek is, de nekem Ő kell, mert megfogott benne valami. Na meg a hangját már hallottam (mikor beszélt az egyik haverjával), és rögtön belezúgtam.:$:D Az egyetlen baj vele, hogy nincs elég önbizalma. Nem mer az emberek szemébe nézni, talán ezért nem veszi észre, hogy érdekel engem...
16/L
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólóval. Bár nekem nincsenek ilyen problémáim, de hidd el a tapasztalat azt mutatja az csúnyább fiuk háttérbe szorulnak. Abban az esetben, ha hallgatsz a (biztató) válaszolókra, akkor aláírtad a halálos végrendeleted, mert az amit leírnak egy más világ. Persze, azt ne felejtsd, hogy a válaszoló nők is lehetnek rondák, szóval úgy mindjárt érthetővé válik miért volt csúnyább pasijuk. Mit tehetsz?
Először győződj meg arról, hogy a külsőd tényleg "hátrányos" vagy csak önbizalom hiányban szenvedsz. Két végkimenetel lehetséges:
1. Csak önbizalom hiányban szenvedsz. Ez esetben kezdj el ismerkedni lányokkal (ha eddig még nem tetted) és szó szerint "gyakorolj". Ez a könnyebbik eset.
2. A nehezebb: ha tényleg előnytelen külsővel rendelkezel. DE, akkor sincs minden veszve! Sajnos a fő fogáson már nem tudsz változtatni mert azt megfőzte a természet, DE és most jön a DE, a körítésen rohadt sokat (elhiheted, nagyon fontos a találs).
Elnézést, az előző válaszom, bénaságomból adódóan, idő előtt küldtem el.
Egyet kell, hogy értsek az előttem szólóval. Bár nekem nincsenek ilyen problémáim, de hidd el a tapasztalat azt mutatja a csúnyább fiuk háttérbe szorulnak. Abban az esetben, ha hallgatsz a (biztató) válaszolókra, akkor aláírtad a halálos végrendeleted, mert az, amit leírnak egy más világ. Persze, azt ne felejtsd, hogy a válaszoló nők is lehetnek rondák, szóval úgy mindjárt érthetővé válik, miért volt csúnyább pasijuk. Mit tehetsz?
Először is győződj meg arról, hogy a külsőd tényleg "hátrányos" vagy csak önbizalom hiányban szenvedsz. Két végkimenetel lehetséges:
1. Csak önbizalom hiányban szenvedsz. Ez esetben kezdj el ismerkedni lányokkal (ha eddig még nem tetted) és szó szerint "gyakorolj". Ez a könnyebbik eset.
2. A nehezebb: ha tényleg előnytelen külsővel rendelkezel. DE, akkor sincs minden veszve! Sajnos a fő fogáson már nem tudsz változtatni mert azt a természet már elkészítette, DE és most jön a DE, a körítésen rohadt sokat (elhiheted, nagyon fontos a tálalás). Első lépesben törekedj arra, hogy megfelelő edzéssel elérj egy kb. 75-90 kg körüli szálkás testtömeget. Menj el fodrászhoz, és olyan hajat csináltass ami illik a fejedhez. Kicsit barnulj le, a fogaidat tedd rendbe (ha mondjuk eddig elhanyagoltad őket), és figyelj az ápoltságra is. Öltözz divatosan. Nos, most már csak egy lényeges dolog maradt hátra. Az önbizalom, és a belső értékek. Kezdj el ismerkedni (újra) lányokkal. Ilyen körítés mellett, lehetetlen, hogy ne találj egy számodra megfelelő nőt.
Nincs olyan h csúnya.(=
Valakinek tetszel,valakinek nem...Ezzel mindneki így van.Csak nyugi(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!