Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ha kigyúrnám magam, akkor lenne esélyem nálatok végre? Tényleg ennyire fontos, hogy egy fiú izmos legyen vagy bejönnek a vékony fiúk is nektek?
Alacsony és vékony, szálkás izomzatú vagyok, arcom szép, bár elég nagy orrom van.
Képet is küldök, aki kéri vagy ír priviben!
Nem hinném,hogy ez a meghatározó:)
Nekem nem tetszenek a kigyúrt fószerek.
de igen, marhára meghatározó.
21 F aki nem izmos
2.!
Légyszíves ne te mondd meg,hogy nekem mi a meghatározó.Lehet,hogy a p*nabarbiknak fontos,de a ki p*nabarbit akar,meg is érdemli!Normális lány ilyennel nem törődik.
Ha meg ennyire fáj a dolog,menj aztán gyúrd szét magad:))))Elárulom,akkor sem leszel népszerűbb.
'.Lehet,hogy a p*nabarbiknak fontos,de a ki p*nabarbit akar,meg is érdemli'
te nagyon buta vagy... én lány létemre járok konditerembe, és ezt elvárom a páromtól is.
Sokkal szexibb látvány egy izmos test, mint egy vézna, vagy dagadt.
Amúgy is a sport nem csak külsőleg, de belsőleg is megszépít, ráadásul fel is frissít.
Aki nem azert jar le a terembe mert ez egy szerelem, annak csak feleslegese idotoltes..
Par ev utan utan ha abbahagyod ugyanugy visszaesel olyan szintre ahol voltal vagy jo meghizol ez testalkat fuggo.
A sport formalja a testet s a szellemet is.
ja, én is fél éve gyúrok de nem csak mások miatt,
ezelőtt egy kupac szarnak éreztem magam, hogy behajlítottam a kezem fekvőnél és összeestem...
mondanom se kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!