Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahogy túl sok a ló- vagy nyúlfogú nő/lány itt Magyarországon, fiúk, ti nem így látjátok?
Ezek az ultimate minden valóságot és tényt nélkülöző megalomán kijelentések...
Én meg akár azt is leírhatnám, hogy egyre több a köcsög itt kis hazánkba. Erről mi a véleményed kedves kérdező?
Tudod engem meg a ragyás izom agyú fszok akik azt hiszik hogy körülöttük forog a világ....azok zavarnak!!!
Jó nőt akarnak aztán ő meg bűnronda :S
Annyira utálom ezeket a sztereotípiákat, hogy a magyar nők így meg úgy... Mindig úgy érzem, hogy engem is sértegetnek ezekkel. Jöttek már, hogy a magyar nők rib@ncok... Kösz, kikérem magamnak.:)
Aztán a magyar nők slamposak, nem tudnak öltözködni, folyton farmerban vannak... Kikérem magamnak ezt is.
Aztán, a legjobb, h a magyar nők a pénzre mennek. Hát én konkrétan LESZ@ROM a pénzt.
Aztán most jön ez a fogas hülyeség. -.- Kicsi fogaim vannak, amik ráadásul szabályozva voltak, és most nem jut eszembe olyan az ismerőseim között, akinek nyúlfoga lenne. Szóval hagyjuk már a hülyeséget. Majd én is teszek ilyen kritikai észrevételeket a férfiakon. Jah, azt nem szabad, mert akkor jön az, hogy a nőknek miért vannak az egekben az igényeik, miért nem adják lejjebb. Hagyjatok már lógva, komolyan... -.-
Kicsit el vagy magadtól szállva kérdező... Először el kellene jutni odáig, hogy valamelyik kapafogú egyáltalán a szájába akarja venni... Az ilyen öntelt p*csök miatt szólnak le minket...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!