Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki úgy viselkedik velem, mintha meg akarna védeni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon rendes,nagyon tetszik, nem tudom,miért bánik ilyen jól velem,hogy mintha védeni akarna. Figyelmes,azt akarja,h nekem jó legyen. Dejó lenne ha szeretne,de még ne m tudom biztosan.2012. ápr. 25. 21:57
1/3 anonim válasza:
csak kezdeményezz, és hidd el, minden összejön.
2/3 anonim válasza:
Ha védelmezni akar, akkor igen valószínűleg érez egy kis szimpátiát.
Viszonozd, szerintem össze fogtok jönni.
3/3 anonim válasza:
szerintem tuti hogy bejössz neki! Sőt, így próbál a bizalmadba férkőzni.. De azért vigyázz mert a néhány szoknyapecér is ilyen taktikákkal szokott élni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!