Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác. Néha tök úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác. Néha tök úgy viselkedik mintha akarna tőlem valamit, néha pedig mintha semmi sem kéne. Miért játszik velem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem belezúgtam a srácba. A bibi csak az hogy van barátom. (akit szeretek). A srácnak nem mondtam még el, hogy mit érzek. (Lehet hogy csak egy fellángolás, és semmi több? Ezt hogyan tudnám magamban eldönteni?) A barátom nem tudja h vmi van a sráccal kapcsolatosan Segítsetek!
2008. márc. 21. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak jól esik az egódnak, h van valaki más is akinek tettszel a barátodon kivül, és ez lelkesit...szerintem...nem tudom milyen rég vagytok együtt de ha már van pár hónapja, éve akkor lehet h megszoktad a barátod biztonságát, s valami újat keresel...ez persze nem jelenti azt h nem Őt szereted. Szerintem beszéljetek, tisztázzd magadban a dolgokat és mond el neki, szerintem értékelni fogja. A másik sráccal pedig beszélgessel el, lássuk hogy mi a helyzet...sok sikert:)
2008. márc. 21. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor erőt veszek magamon, és elbeszélegetk mind2-vel. A barátommal egészen nagyon sok hónapja együtt vagyunk. Tavaly tavasszal jöttünk össze. Köszi a segítséget!
2008. márc. 21. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok...

Nekemis van barátnőm,és néha kacsintgatok másfelé.

szerintem ezt csupán kalandvágyból csináljuk mindketten,ugyanis ha a találkozáshoz érnénk a lelkiismeretem mindig megszólal...Akarom de nem avgyok rá képes.bár ha összekapok valamin néha bnőmmel ezt nagyon megbánom,de ez sztem természetes!Addig kell élvezni az ilyen dolgokat amíg nem kötjük le magunkat egy életre és nincs családunk!

Pux

2008. márc. 22. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szia, én is ebben a cipőben járok.Csak én 16 éve vagyok együtt a férjemmel. 4 éve tetszik egy srác, és a szemezésen kívül nem történik semmi. Lehet, hogy csak szórakoznak. Mondjuk én nem is tudnám elképzelni más férfival, de ez annyira jó. A férjemen kívül még nem volt más pasim. Ha bátor vagy próbálj meg vele beszélgetni, és kideríteni a szándékait. Utána pedig beszélj a barátoddal.

Sok szerencsét!

2008. márc. 24. 07:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ebben a kalandvágyban viszont van valami igazságféle! :)
2008. márc. 25. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!