Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még csak flörtölgető fázisban vagyunk, miből lehet tudni, h a srác csak meg akar fektetni? És milyen ha szerelmes?
Mert vannak az ilyen srácok,meg van olyan,aki szerelmes.
Na most én hogy tudom megkülönböztetni a kettőt?
Miről ismerszik meg egy szerelmes srác,honnan lehet azt tudni,h szerelmet érez.
Mert akik kimondták h szeretnek,azok szinte sose voltak szerelmesek belém,de akkor mire figyeljek oda? help!
Hívd félre és kérdezd meg tőle hogy szeretsz-e engem?
és ha a fiú azt mondja hogy igen akkor hidd el.
Ha a fiú mindig mosolyog rád akkor szeret!
És beszéljetek sokat és mond meg neki hogy mikor van a szüli napod meg a név napot meg a gondjaidat és ha emlékszik rá és meg kérdezi másnap a gondjaidat hogy meg oldódtak-e.
És fel köszönt a név napodon meg a szüli napodon akkor mindent észben tart amit mondtál neki akkor valóban szeret téged!!!
Az elsö hülyeséget írt, már bocs.
Ne hívd félre és ne kérdezd meg, hogy szeret-e - ez az idegesítő női viselkedések egyike, főleg ha még csak flörtölsz vele. Ha azt mondja, hogy szeret, azt nem kell feltétlenul elhinned.
Ja, és a problémáiddal meg föleg ne ostromold, arra ott vannak a barátnök, barátok. A fiúk nem szeretik, ha egy lány nyafog és arról beszél, hogy neki éppen milyen problémái vannak és milyen rossz neki. Erre még böven lesz idö, ha esetleg a kapcsolat komolyabb lesz. Ha most kezdesz el neki nyafogni, a pasi menekulni fog.
Flörtölgetös fázisban - ahogy te írtad - az emberek még nem szoktak szerelmesek lenni, ez arra való, hogy megismerjétek egymást. Amíg nem ismersz valakit, addig szeretni sem tudod, az majd késöbb alakul ki.
Azt pedig neked kell észrevenned, hogy csak meg akar fektetni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!