Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járnak egy bunkó, buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak egy bunkó, buta sráccal a lányok?

Figyelt kérdés

Hali!

Miért járnak a lányok inkább egy buta, bunkó, hulye, 2×járt 6. osztályt., mert megbukott, cigizős, sráccal. Azért mert izmos??? Vagy mért, ráadásul még rondák is. És nem akarok megsérteni senkit, de cigány is. Nem igazán értem...

2009. jún. 22. 00:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

1:05 - max tisztelet neked. Remélem, te is még az említett 18-20-as kategóriába tartozol, akkor ez azt jelentené, hogy nem ritka a norm lány ebben a kat.-ban

18F & az előző is én voltam

2009. jún. 22. 01:13
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Ha annyira nagy csajozós az illető, akkor szinte kizárt, hogy ronda legyen. Attól, hogy te annak gondolod a csajok szerint biztosan jóképü és vagány. Ezért járnak vele. Az meg, hogy nagyon buta az nagyon minimálisan befolyásoló tényező. A legtöbb lánynál szinte egyáltalán nem számít. Persze lehetnek kivételek.
2009. jún. 22. 01:13
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Van egy ismerősőm 18 éves srác szinte tökéletes psiknak mondható jó alkata van ,jó tanulő,internetes vállalkozás van jól is keres,van egy smart kabrioja( tudom hogy a pénz nem lényeg) és az értékrendje is rendben van és mégsem kell a csajoknak vajon miért ?Szerintem azért mert már nyálasan rendes fiu és még barátnője sincs ellemben vele a szakadt ladában ülő 18 éves kölöknek szájában a füves cigi és hátul mégis 2-3 csaj ül miért van ez ? Miért nem a jó fiu kell ? Jó ha az előző válaszaimal megbántottam valakit az csak azért volt mert hirtelen felindulás és mert már engem is idegesit hogyha valaki kicsit normális akkor már nemkell senkinek.
2009. jún. 22. 01:22
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Igen, 18 éves vagyok, nyugi, de már évekkel ezelőtt is így gondoltam:D

Én az előzővel se értek egyet, mert a legtöbb ilyen igenis, ronda, és ezt női szemmel mondom. De egyébként én még sehol sem találkoztam jóképű, kimondottan helyes pasival, akire a kérdésben szereplő tulajdonságok igazak (magyarul sík hülye és még bunkó is). Sok csaj az izomra meg a félelmetességre bukik, ez van, de amint már írták páran, a saját IQ szintjüket bizonyítják vele.

2009. jún. 22. 01:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott eg régi vicc...

"Apu, és nekem azért szőrös a f..m, mert cigány vagyok??"

Szal sztem kb arról lehet szó, hogy vannak a 7.-es 13 éves lányok, és van egy menő 15-16-éves csávóka közöttük. És az már olyan nagynak számít, hja ebben a korban.. És a kis 13-14 évesek azért járnak ezzel, mert mással még nem nagyon tudnak, ez a srác meg már tutira mindent tud, főleg, hogy cigány is! Szal ez itt a nagy izgalom!

2009. jún. 22. 01:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, utolsó előttivel nem értek egyet.

Amúgy utolsó, nekem kéne az az ismerősöd, ha nem lenne barátom:D

Szerintem az a fontos, hogy ne tlejesen legyen jó fiú. Vagyis például legyen szexuális kisugárzása, legyen önbizalma, legyen bent néha a fiús hülyeségekben, éreztesse, hogy ő férfi. Ehhez elég egy rosszfiús, félreérthető mosoly vagy nézés is. Ennyi.

2009. jún. 22. 01:28
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Rendes fiú vagyok, bulizok is meg gépezek is, szóval egyik véglethez sem tartozom, mint ahogyan azt valaki felvetette korábban. Nekem már 3 éve megtetszett egy lány, udvaroltam is neki, de csúnyán pofára ejtett, majdnem sírtam is. Az meg még rosszabbul esett, hogy nem sokkal azután összejött egy igazi raj cigány csávóval, aki állítólag folyamatosan csalja... Azóta még mindig együtt vannak, és olyan rossz nézni, hogy akivel boldog lehettem volna, mással van, ráadásul olyannal, aki nem is szereti. Szerintem már csak megszokásból vannak együtt 2,5 éve. Én tudnám szeretni, de úgy látszik, rám nincs igényük az ilyen lányoknak. :(
2009. jún. 22. 01:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már bocs, de nem lehet, hogy ti fiúk rosszul választotok? Most nem azért, de hogy a fenébe kellhet nektek egy olyan csaj, aki van olyan hülye és buta, hogy képes összejönni egy félelmetes, verekedős cigány csávóval?? Keresnétek inkább normális csajt...
2009. jún. 22. 01:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

01.39: a számból vetted ki a szót:D

Fiúk, ha az áhított csaj összejön egy ilyen cigány szennyel, akkor ott a csajjal se stimmel valami, szóval nem kár érte....

2009. jún. 22. 01:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is ráhajtottam egy csajra egy buliban, majd írt egy sms-t pár nappal később, h találkozhatnánk még. Aztán találkoztunk is, de mikor nemsokkal később tett egy olyan kijelentést, h "hát igen, mindig csak bunkó srácokkal ismerkedek össze, és járok", akkor elhajtottam a fenébe.

szerintem alaptalanul bunkózott le, arról nem is beszélve, h ezzel ő lett a bunkó

2009. jún. 22. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!