Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért járnak egy bunkó, buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak egy bunkó, buta sráccal a lányok?

Figyelt kérdés

Hali!

Miért járnak a lányok inkább egy buta, bunkó, hulye, 2×járt 6. osztályt., mert megbukott, cigizős, sráccal. Azért mert izmos??? Vagy mért, ráadásul még rondák is. És nem akarok megsérteni senkit, de cigány is. Nem igazán értem...

2009. jún. 22. 00:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát mertt az olyan rajjos :D
2009. jún. 22. 00:37
 2/23 anonim ***** válasza:
50%
Mert női szempontból ez az izgató.A fiatal nőket ez izgatja a kaland a kockázat az izgalom.A csajok nemszeretik az unalmas jó fiukat inkább valami merész vagány és nem hétköznapi dolgot szeretnek.DE ne keseredj el ezt később kinövik( kb 25 éves kórukra ) és rájönnek hogy normális pasi kell nekik akiben megis lehet bizni aki ha bajvan ottvan és segit.
2009. jún. 22. 00:40
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

Mert eszük az semmi a buta p.csáknak... Mer' most ez a menő, a rajság... Az ilyen leányokkal nem is kell foglalkozni, én erre azt szoktam mondani h "aki hülye, az haljon meg"

:D

2009. jún. 22. 00:41
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Női szempontból izgató? Az lehet, de csak egy bizonyos IQ-szint alatt... Egy normális lány még csak beszélni se áll le ilyen sz.r alakokkal...
2009. jún. 22. 00:43
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

At izgató dolgot csak képletesen irtam .Megróbálok irni egy példát.

Tegyük fel van egy átlagos 18-20 éves lány viszonylag bulizos de nem partypi..csa.Szeritetek melyik sráccal jönne őssze ? Egy normális alakú de otthonülős számitógépmániás félős rencskamániással aki társaságban zavarba van.Vagy egy hasonló átlagos kinézetü de vagányabb csávóval akivel lehet meni erre arra akivel lehet élni szórakozni aki nem otthon ül a pc előtt hanem mondjuk motorozik vagy gyúrni jár meg hasonlók.MOst tedd fel a kérdést magadban forditott helyzetben .Neked melyik csaj kell ? Aki a könyvtárban ül könyvet olvas meg egésznapo a kismacskáját simogatja akinek ha szólsz hé megyünk velencére hozd a fürdörühád akkor mondja nincs kedvem meg hasonlok vagy egy normális de bevállalosab csajjal akivel szintét lehet élni és nemcsak dvd-zni éjszakánként sex helyet.

2009. jún. 22. 00:52
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Ja-ja! Egyetértek.

Embert barátjáról!! Meg csajt pasijáról!!

Aki ilyen redva csávóval jár, azt jól jegyezd meg, és ne is állj vele szóba, mert biztosan legalább olyan bunkó vagy buta a csaj, még ha esetleg amúgy jól is néz ki.

2009. jún. 22. 00:55
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
utolsó hozzászólónak annyit mondaék, h. amit leírtál, az csak a dolgok nagyon leegyszerűsítése, mert pl sokan(mint én is)inkább az első csoportba tartoznak, de nem azért mert ez az életük célja, és mást nem akarnak, hanem szimplán még nem találtak olyan lányt, aki 'nekik való lenen', de ha megtalálnák, akk vele lennének. sztem az általad leírt első variáció csak kényszerlehetőség ha nem jön össze az ember lányokkal.
2009. jún. 22. 00:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
00.52.: figyelj, te most a két végletet fogalmaztad meg. Vannak normális emberek is, nemcsak félősek meg bevállalósak.
2009. jún. 22. 01:02
 9/23 anonim ***** válasza:
88%

Én lány vagyok a bulizósabb, bevállalósabb fajtából, de ha valaki azt mondja, hogy ez a két véglet között kell választanom, különben meghalok, akkor inkább az elsőt választanám már bocs. Én félek az ilyen izomagyú, ronda, beszólogatós, 6 osztályt járt stb. Undorító, ha az utolsó "férfi" lenne a világon, akkor se kéne. Szóval egyet értek azzal, aki azt írta, hogy bizonyos IQ szint alatt kell ez egy csajnak. Majd ha megvereti a bandájával, amikor szakítani akar, akkor majd rájön, mekkora hülye volt. Csak akkor már késő. Szóval IQ...

"egy normális de bevállalosab csajjal akivel szintét lehet élni és nemcsak dvd-zni éjszakánként sex helyet." ez amit te írtál nem egyezik a kérdésben szereplő fiú lány verziójával. Szerintem aki 6 osztályt végez, stb, az nem normális.

2009. jún. 22. 01:05
 10/23 anonim ***** válasza:
80%
0:52 - képzeld, én a normális srác kategóriába tartozom, és "számítógémániás" is vagyok, de nem vagyok recskagép, nem jövök zavarba társaságban, és nem ülök otthon minden éjszaka. Sry, de neked is csak ennyi eszed van.
2009. jún. 22. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!