Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy duci fiuval?
00:09 Köszi a választ. Amugy nincsen se kiközösítés, se megszólás semmi. Sokan azért is szeretnek mert jó party arc vagyok, és segítek sokmindenkinek. Van az osztályban egy nálam nem dagattab srác de ő is duci, és azt azé fikázzák mert pl tesin semmit sem tud megcsinálni, meg egy félös.
És vele ugy a lányok nem is beszélnek. Engem meg nagyon sokan hivnak minden hova, és sok lánynak a haverja vagyok. Végülis lány még sosem szolt meg igy a testem miatt akivel igy jó haverságban vagyok. Pl van az osztályban 13 lány. abbol akikkel jó haverságban vok 9 .
na látod nincs veled semmi baj:)))
vannak barátaid jól érzed magad ez a lényeg..
nekem is egy macisabb testalkatú barátom van és imádom:P sokkal jobb őt ölelgetni mint egy kis vékony nádszálat:)
A duci fiúk is lehetnek nagyon vonzók és sármosak, sok lány kifejezetten a macis pasikra bukik. Ha kedvesek, aranyosak, jó a humoruk, szeretik az embereket, akkor minden rendben, ugyanolyan esélyekkel indulnak a lányoknál, mint a szépségkirályfik. Szerintem Te jó arc lehetsz, mivel segítőkész, rendes srác vagy, és szerencsésnek mondhatja magát az lány, aki veled fog járni. A duci srácoknak csak egy dologban kell óvatosnak lenni: az öltözködésben, minden jól áll nekik, ami ápol és eltakar. Feszes, tapadós pólók felejtősek, helyettük a bő, lezser pólók és ingek a megfelelők. A rövidnadrág is felejtős, helyette jól szabott hosszúnadrág (vagy max. bokavillantó, esetleg halászgatya) a jó választás.
Kívánom, találd meg az életben a boldogságot, és ne add olcsón magad: egy ilyen értékes ember, mint Te, csak hasonlóan értékes lánnyal érezheti jól magát, üresfejű csinibabákkal ne foglalkozz. :-)
Ha normális a srác, vannak belső értékei, az arca helyes, szimpatikus akkor igen! De nagy különbség van a duci meg a kövér között mert például egy extrémen elhízott sráccal nem tudnák járni... :S De ha csak egy kis felesleg van rajta, mackós akkor az nekem nagyon bejön. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!