Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megvetnétek egy 40 nes éveikbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetnétek egy 40 nes éveikben járó férfit ha 14-15 éves lánnyal randizna?

Figyelt kérdés
Nem tudom igazából hogy a 40-es korosztálynal tetszike 14-15 évesek vagy inkább túl fiatalnak tartják vagy épp fordítva 14-15 éves lánnynak tetszik meg a 40-es érett férfi mit gondoltook melyik igaz?

2012. ápr. 24. 18:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
48%
^ Az ilyenekböl lesznek a drogos utcalányok, akiket leszarják a szüleik.
2012. ápr. 24. 18:44
 12/31 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom mi lehet a közös egy 14 és egy 40 éves ember érdeklődési körében.Amúgy aki olyannal randizik aki a lánya lehetne,kiváltképp ebben a korosztályban az beteges.

Ha mondjuk mellé elvált is és pont egy ilyen korú lányuk van a volt feleségével,milyen arcot vághat ehhez a volt asszony?!

2012. ápr. 24. 18:44
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Engem 14 évesen megkörnyékezett egy negyvenes pali és kár, hogy akkor még tök h.ülye voltam, és nem láttam át az egészet. Évekig undorodtam magamtól, pedig semmit sem csináltam vele, de már a gondolat, hogy én e.talán szóba álltam egy pedofil ipsével szörnyű volt, hátborzongató. Ez életem egyetlen ballépése amit kivágnék az életemből, minden más hibám, vagy leégésem a tanulásomat/fejlődésemet szolgálta, de ez... Szégyenlem iszonyúan és annyira gáznak tartom.

Mindent meg fogok tenni, hogy a saját lányom - ha lesz - sose járjon így, és saját kezemmel belezem ki azt a férfit, aki megkörnyékezi. Lehet, hogy egész kamaszkorában gyűlölni fog érte, lehet, hogy egész életében, de vállalom, mert inkább gyűlöljön, csak ne értse meg ezt, ne élje át, hogy miért csináltam...

Egy kislány és egy felnőtt, korosodó férfi közt semmilyen formában nem lehet egészséges vonzalom.

20L

2012. ápr. 24. 18:46
 14/31 anonim ***** válasza:
41%

Én izgatónak találom az érett pasikat. *-*

14l

2012. ápr. 24. 18:57
 15/31 anonim ***** válasza:

14-essel értek egyet teljes mértékben! Nekem is volt egy hasonló élményem, nem számít részleteiben, viszont totál megegyezik a tapasztalatom és nézetem.

Érdekelne hogy a kérdező vajon melyik a két fél közül??

2012. ápr. 24. 19:06
 16/31 A kérdező kommentje:
de ha 05 éves lány beleegyezik 40es pali is akkor bűncselekményről szó nincsen
2012. ápr. 24. 19:17
 17/31 anonim ***** válasza:

Én csak 22 éves vagyok, de már engem is támadtak nem is egyszer ezen az oldalon, amiért 14-22-ig ismerkedem lányokkal, mert nem vagyok ilyen szigorúan kor alapján ítélkezős, de persze mindennek van határa azért.

Nem értik meg, hogy mivel én sem nézek ki élőben 17-nél többnek, így többnyire a a fiatalabb 14-17 éves lányoknak jövök be, ezt tapasztaltam.

2012. ápr. 24. 19:39
 18/31 anonim ***** válasza:

19:39 #18:

Nem azért vetjük meg az ilyen helyzeteket, mert a kinézetük alapján nem passzolnak. Nem az a baj a 40 éves pasassal, hogy pl. szakálla van meg mit tudom én, hanem az, hogy szellemileg akkora szakadék van egy 15 éves tinilány és közte, hogy az leírhatatlan. Bizonyos fokig eltérhet mindkét nem részére a korkülönbség, de ez egyszerűen beteg, és nem azért mondom, mert annyira konzervatív lennék.

2012. ápr. 24. 19:46
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

ma 18:25

Az ostobák szerint pedofília! A pedofilok ugyanis nem buknak nőies lányokra! A legtöbb 14 évesnek pedig elég fejlett teste van!

ma 18:25

Nem, nem ezt hívják annak! Hülye! Ülj le! Egyes!

ma 18:27

Nem beteges! Inkább fóbiás! Ha egy 14-16 éves lány egy 18 éves fiúnak vonzó, akkor miért kéne hogy a férfi életkora függvényében ez átértékelődjön?! Attól hogy valaki háyn éves, egy másik ember szépsége és vonzereje nem változik!

Kína egyes tartományaiban a lányokat 13 évesen nagylánnyá avatják. Kap egy szobát és fogadhat férfi látogatót. Igen olyant! Nem fizetőset, hanem udvarlót.

Ehhez képest ez még mindig enyhébb rendszer, de szerintem azt a kultúrát sem lehetne lenézni emiatt, hiszen ha nem működne akkor nem állna fent évszázadok óta.

A mi társadalmunkban a fiatal lány idősebb férfi dologra nagyon fóbiásak az emberek. Ez inkább érzelmi mint logikai hozzáállás. A társadalom belénk nevelte az ellenszenvet, anélkül hogy nekünk lehetőségünk lett volna saját véleményt megfogalmazni ezzel kapcsolatban. Innentől kezdve a közfelfogás szerint aki ellenkezik az kiközösített lesz, pedig ez törvényileg is legális! Ugyanis 14 év a beleegyezési korhatár.

ma 18:29

Ez előítélet és hülyeség is! Én pl bukok az érett 40-es nőkre, akkor nekem meg anyakomplexusom van?... Van olyan is aki érett nővel nem tud kapcsolatot teremten mert a személyisége kevés ahhoz hogy egy nem nyílt személyiségnek társalkodópartnere legyen, de alapvetően rengeteg embert izgatnak a fiatal lányok és szerintem a java részük egyáltalán nem beteg! Csak olvasni kell a gyk-t! Persze felvállalni még névtelenül is nagyon kevesen merik!

Szerintem nem kéne megmondanod egy 15 évesnek hogy mi érdekelje! El kell fogadni hogy vannak lányok akik a férfiakra buknak. Persze ha a tudat alatti irigység ebben meggátol, az nem a kérdésben szereplő személyek hibája!

ma 18:30 Ez nem kortól függ! Vannak 18 éves lapos és 14 éves nőies lányok is!

ma 18:33

Te is teljesítetted szépen a csordában betöltött helyed szerinti feladatodat! Van esetleg értelmes saját véleményed is?

ma 18:39

Nem egy ilyen pár működő kapcsolatáról lehet itt olvasni!

ma 18:44

Szerintem ehhez a rosszindulatú sztereotípiához se tapasztalaltod se érintettséged nincs, de akkor meg miért hangoztatod!?

ma 18:44

Gondolom egyértelműen szexuális célzatú lehet a közeledés.

Szokatlannak és ellenszenvesnek nevezhető de szerintem betegesnek nem! Túl sok igazoló példa van rá a történelemből és napjainkból is! Az emberiség fele csaknem lehet beteg!

ma 18:46

Kényszerítettek téged? Vannak nem százas emberek akikben van valami ilyesztő és taszító. Szerintem ezek azok akiknél az egész nem marad meg elméleti szinten, hanem tettekben ölt testet.

ma 19:17

05 évesnél kapásból bűncselekmény mivel 12 évalatti. De ha 15 éveset akartál írni akkor igazad van!

Szerintem ezt az egész kérdést nem lehet indulatból megközelíteni, pedig sokan ezt teszik!

Nekem is van ellenérzésem, de ugyanakkor meg is tudom érteni a kérdezőt, mert igenis vannak olyan fiatal lányok akik nőiességben a legtöbb nőt lekörözik. Most függetlenül attól hogy ez utánzott viselkedési forma-e vagy önmagától jön de a szexualitás a fiatalok körében cseppet sem szokatlan! A szomszédi környezetemben tudok 12 éves lányról is aki már nem szűz! Fiatalok vannak a dologban de akkor se szűz már a kiscsaj!

Amúgy meg minden indulat és hőzöngés ellenére vannak olyan lányok akik nagyon izgatóak!

Mindenkinek aki megveti a férfiak vonzalmát!:

[link]

Ez a csaj mindenhogy kinéz csak kislánynak nem, és nem negatív értelemben mondom ezt!

Szerintem ezek a képek is szexisek:

[link]

Ez a lány egyenesen vadító!:

[link]

Ha azt mondaná valaki hogy 18 azt is el lehetne hinni, de nem annyi!

Ezek a mellek se kislányosak!:

[link]

A 3. kép többet mond mindennél!:

[link]

Egyilyen külsejű csajért vállalnék minden megvető pillantást!:

[link]

Ez a csaj nem olyan nőies de felnőttes és csak 15!:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RbyRI..

Ő mondjuk 17 de gondolom nektek az a 40-es is pedofil lenne aki rákattan! :D

Az életkor ennyit jelent csak!!!

Ezek figyelembevételével kéretik ítélkezni a kérdező fölött!

2012. ápr. 24. 20:05
 20/31 anonim ***** válasza:
Ekkora gyökeret hogy a fenébe ne vetne meg valaki, de inkább levetni kéne egy szakadékba...
2012. ápr. 24. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!