Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mire figyeljünk ismerkedésnél? (20-as éveikben járó lányok)
Ez egyébként nem túl fair. Amúgy is miénk a munkásabb része az ismerkedésnek, és még azon is stresszeljem magam, hogy milyen témával szólítsalak meg. Nem olyan könnyű lelki folyamat leszólítani egy lányt, sokkal könnyebb lenne, kerek-perec elintézni. Ráérnénk beszélgetni az első találkozás alkalmával.
Ha én lány lennék, nekem szimpatikus lenne, hogy a srác őszintén, kertelés nélkül elmondja, hogy tetszem neki és találkozni akar. Persze zavarba ejtő, de azt képzeld el, milyen zavarban van közben a fiú.
"Ha én lány lennék..."
De nem vagy az. Úgyse tudjuk mi férfiak átérezni, hogy a lányokban mi játszódik le ilyenkor és hogyan is gondolkodnak. El kell fogadni, ami van és kész.
Nekem bejönne a kertelés nélküli szöveg. Persze kedvesen, nem tolakodóan. :)
Ne stresszelj, akinek szimpatikus vagy, annak nem a szövegeden fog fennakadni, hanem örülni fog, h leszólítottad! Legalábbis én így vagyok vele.
Hogy megszólítasz vkit már önmagában is nagyon derék dolog! Piros pont! :)
Így legalább kiderül már az elején h van-e esélyed. Megkíméled magad a felesleges vesződségtől. Na, de én csak 1 lány vagyok a sok közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!