Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, csak szédít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, csak szédít?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok.

Egy párnapja találkoztam egy sráccal, kicsit fiatalabb nállam, magas, izmos, és írtó hejes pasi.

Nagyon jót dumcsiztunk, és úgy váltunk el hogy megbeszéltünk egy randit, másnap este elmentünk kajálni egy étterembe.

Már azzal meglepett hogy mijen kocsival jött értem (A6-Audi, azthiszem, igaz ez nem számít), hát méhogy virágot is hozott (de cuki). Ezután oda értünk egy rettentő elegáns étterembe ahol már várt az asztalunk.

Le ültünk és beszélgettünk, ahol bevallotta hogy még nem volt b.nője és a sex terén is tapasztalatlan (azaz szűz még), persze dumcsiztunk még másról is.......istenem, valami rettentő jó fej.

Miután meg kajáltunk, sétálgattunk egy kicsit az éjszakába ezután hazavitt, ahol megbeszéltünk egy ujjabb talit. Puszit adott és hazament.

Nagyon jól éreztem magam vele egész este.

Volt egy két kissebb bakija de ennek ellenére magabiztos volt és tudta hogy mit kell csinálni hajdnem minden hejzetbe.

Mindha nem először csinálta volna....... van egy ilyen érzésem, (meghogy 19évesen egy ilyen pasi és még........)

Kicsit gyanús nekem ez az egész.

Szerintetek mit tegyek? Elmenyek vele mégegyszer?

Vagy haggyam mert csak szivat?

A vállaszokat elörreis köszi.

2009. jún. 21. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el vele nyugodtan :) ha csak azt akarja akkor szerintem pár randi után úgyis arra fog rátérni... de amíg nem mondja v próbálkozik be addig nyugodtan menj vele ide-oda :) de amint bepróbálkozik pár randi után, vagy pár hét után, akkor hagyd szerintem...
2009. jún. 21. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jól érezted magad vele,akkor menj el máskor is. Lehet,hogy tapasztaltabb haverjaitól kapott pár tippet,azért tűnt tapasztaltabbnak. szánj rá egy kis időt,hogy jobban megismerd és akkor kiderül,hogy hülyít-e vagy nem. De nem kell egyből erre gondolni, fő a bizalom. Ismerkedjetek,beszélgessetek,fordulj felé bizalommal,ne egyből azt lásd,hogy biztos szivat. De azért légy óvatos,ne menj bele bármibe a kedvéért,csak ha te is igazán akarod (petting,szex vagy ilyesmi).
2009. jún. 21. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Legyél óvatos. Ezen túl pedig tégy, ami jól esik, érezd magad jól vele, ismerd meg jobban. Ha csak szédíteni akar, vagy átvert, megjátszotta magát, úgyis hamar kiderül.

Csak vigyázz, nehogy valami pszichopata legyen, vagy ilyesmi, ezért mondom, hogy maradj óvatos.

De ne feledd: A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

2009. jún. 21. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Először is tanulj meg írni, mert ez valami borzalom.

Másodszor "kajláni" a McDonalds-ba mennek az emberek, rettentő elegáns éttermekbe nem "kajálunk".

Félreértések elkerülése végett, nem b@sztatásnak írom, de ha a srác olyan, mint amilyennek lefested - kifinomult, elegáns, igényes, intelligens - akkor a második randi után eldobja a számod, ha ilyen stílusú maradsz.

Amúgy szvsz erősen kamu az egész, 19 éves gazdag fiúcskák nem ilyenek.

2009. jún. 21. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj ha lenne A6-os audim meg soksok pénzem, én is de jófej lehetnék! MEg cuki
2009. jún. 21. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is menj el vele es meglatod h igazabol mit is akar:)mert ha par randi utan leakar fektetni akkor hagyd a fenebe o csk a szexet akarja es hazudott neked egesz vegig........de ha tovabbra is rendes kedves es cuki.......es ha osszejottok es nem zaklat egyfojtaba a szexel h mikor fekszunk le meg ilyesmi akk nyugi mert nem szivatott.........ahhoz meg meg kell ismerned.h velemenyt is tudj mondani rola......sok sikert:)
2009. jún. 24. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!