Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit írnátok? (bővebben a cikkben)
Van egy lány, akit anno futólag láttam egy boltban mint eladót. Akkor nem volt alkalmam (siettem, és még függőben is volt egy kapcsolatom) odalépni hozzá. Azóta független vagyok, de ő már nem dolgozik ugyanott. Viszont Facebook-on ráakadtam. Egyik ismerősöm ismerőse. Viszont nem lehet megtalálni, semmit nem lehet róla tudni, ez a közös ismerős is csak köszönő viszonyban van vele. Amúgy nem vagyok a Facebook-on ráírogatás híve, de... most nincs jobb ötletem, csak nem tudom mit kellene írni.
Valami tipp valakinek?
Hát, mivel egyáltalán nem ismeritek egymást, és csak az a facebook ismerős a közös pont, nincs mit tenni, talán az a legjobb megoldás, ha ráírsz... Esetleg a közös ismerőstől, ha vele jóba vagy, kérdezgethetsz róla előtte, pl. ilyet azért érdemes tisztázni, hogy van-e barátja.
Vagy ha te tényleg jóba vagy a közös ismerőssel, ő pedig ezzel a lánnyal, akkor lehet "szervezkedni" hogy az ismerős találkozzon valahol a lánnyal, de meg persze véletlenül pont arra jársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!