Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért minden helyes fiú ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden helyes fiú ilyen bunko'?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi a beszólásért, de úgy látszik nincs normális baráti köröd vagy ismerősi köröd, ha csak bunkó fiúk vannak benne. Tény ahogy egy előttem válaszoló írta, a legjobb nőket a legbunkóbb pasik viszik el. De ez csak az elcseszett korosztály miatt van. És még vannak csodák is. Az én exeimet eddig az összes ismerősöm megdícsérte, hogy nagyon jól néztek ki. Dehát izlések és pofonok. Most akit az átlag jó pasinak mond, az gizda semmivel nem törődöm csak a hajammal szituáció. Ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni, a mai világ elcseszett. Meg van 60 stílusirányzat, ezek közül is kiemelném személyes "kedvencem" az emotional stílusú embereket. És érdekes mód itt felénk, még ezeknek a nyomorult embereknek is olyan barátnőik vannak, hogy csak néznek az emberek mikor meglátják. Ugyanez fordítva is igaz valamelyest.
2012. ápr. 23. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
19.39 vagyok. Őszinte leszek, nem vagyok bunkó, helyes vagyok, de hihetetlen nyálas, amit a lányok nem szeretnek. Szóval nem egy férfias mácsó, hanem egy bújós lányos lelkű valaki.
2012. ápr. 23. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts. Ennyi erővel én fiú létemre írhatnám, hogy a szép csajok miért lenézőek, beképzeltek?
2012. ápr. 24. 13:10
 14/14 anonim válasza:
csak azzal vagyok bunkó akitől nem akarok semmit. lehet rád is így tekintenek.
2012. ápr. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!