Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek nézik meg a nők a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek nézik meg a nők a férfi cipőjét, mert Cosmopolitan féle magazinokon nőttek fel?

Figyelt kérdés
Van amikor piszkos a cipőm, mert épp összepiszkoltam vagy elfelejtettem letörőlni, siettem stb.A mindennapokban nem vagyok igénytelen.Hasonló helyzetben lehet más férfi is.Mégis egyes nők azt hiszik, hogy a cipő alapján lehet valakit megitélni, ami szerintem jó nagy felületességre vall.Azt viszont normálisnak tartom ha egy lány az ember szemeibe néz, arcát nézi és nem a ruhák alapján.Engem például az "Ismerd meg az embert és utánna itélkezz" mottó vezérel.
2012. ápr. 23. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Cöccöccö...

Te se szólítanál le egy lányt, akinek koszos a ruhája, fekete a körme, és szakadt a nadrágja.

Pedig nem tudhatod, hogy alapból igénytelen, vagy defektet kapott és kereket cserélt két perccel ezelőtt.

A nők már csak ilyenek!

Szeretik, ha egy férfi tiszta, ápolt, ad a megjelenésére, függetlenül attól, hogy szépirodalmi műveken van Koszmón nőttek fel.

A lányok is időnként átcsattognak egy pocsolyán. Más pasik is.

Érdekes módon mások mégis sikerül normálisan megjelenni, és nem "felejtik el" kitisztítani a ruházatukat. Pl. a cipőjüket.

2012. ápr. 23. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Én max azért nézem, mert az ízlésére vagyok kíváncsi. Pl nem állhatom azokat a fiatal csajokat, akik felhúznak egy drága tűsarkú csizmát, aztán úgy járnak, mintha gólyalábon egyensúlyoznának (meg eleve nem az eseteim szoktak hétköznap tűsarkúban járni). Falusi paraszti család sarjaként elég nehezen tudtam feldolgozni ezt a kiscicás gumicsizma divatot sem. Ilyen dolgokat nézek egy lány lábán, ha épp piszkosabb a cipője, az nem érdekel.
2012. ápr. 23. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ó baze... Nők a férfiak cipőjét... Bocsi, már olvasni sem tudok, így kicsit off lett a válaszom, elnézést :S...
2012. ápr. 23. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem csak azt nézik, hogy koszos-e, hanem főleg a márkáját, abból leszűrhető, hogy mennyi a jövedelme a férfinak.

Ha van rajtad egy hatvanezres cipő, de poros, akkor még nem rúgnak ki a csajok. De ha egy kínai cipőd van, ami tiszta, akkor azért elutasítanak.

Ugyanígy megnézik a kocsidat: sáros BMW X5 bejön, de tiszta Suzuki nem nyerő

vagy az órádat, telefonodat...

ez mind a társadalmi státuszodat mutatja, mennyire vagy jó fogyasztó, mennyit költesz magadra

Ha csak a cipő, ruha, köröm, haj, arcbőr tisztaságát néznék a lányok, azzal még nem lenne baj, de sajnos nem azt nézik.

2012. ápr. 23. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:

"Te se szólítanál le egy lányt, akinek koszos a ruhája, fekete a körme, és szakadt a nadrágja. "

Most nem végletekről beszélek csak mondjuk haszáltabb cipőről, nem szakadtról csak esetleg egyszerüről és porosról.Mondjuk például ha lelépett valaki vagy hozzáértem a cipőm orrával valamihez és elfelejtettem letörőlni...vagy ha nem a legújabb a cipőm.

2012. ápr. 23. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:

"Nem csak azt nézik, hogy koszos-e, hanem főleg a márkáját, abból leszűrhető, hogy mennyi a jövedelme a férfinak."

Látod ezt se tartom okésnak.Nekem jó a fizum mégse járok hiper szuper cipőkben.Sokszor nincs türelmem keresni cipőt és veszek egy üzletből ami épp útba esett.

2012. ápr. 23. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem a tisztaságát nézem, meg a márkát, hanem a sítlust, sokat le lehet szűrni a cipőből. Nem az a lényeg, mennyibe került, hanem, hogy tetszik-e a sítlusa, vagy nem.
2012. ápr. 23. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen következtetéseket lehet levonni egy hapsi cipőjének a stilúsáról?
2012. ápr. 23. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
az az állás, h még a sajátomat se nézem. :) néha útközben porolom le a cipőm, mert látom, h piszkos. ez nem igénytelenség, hanem egyszerűen csak nem vagyok az az aprólékos fajta, aki minden részletre ügyelni tud. szóval a pasik cipőjét se nézem. kivéve ha olyan hegyes az orra, az valami nagyon kiábrándító. a piszok se zavar, ha nem tetőtől-talpig mocskos az illető. ugyanígy azt se szeretem, ha belengi a parfüm illata. nem ezek a dolgok számítanak, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
2012. ápr. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!