Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek nézik meg a nők a férfi cipőjét, mert Cosmopolitan féle magazinokon nőttek fel?
Cöccöccö...
Te se szólítanál le egy lányt, akinek koszos a ruhája, fekete a körme, és szakadt a nadrágja.
Pedig nem tudhatod, hogy alapból igénytelen, vagy defektet kapott és kereket cserélt két perccel ezelőtt.
A nők már csak ilyenek!
Szeretik, ha egy férfi tiszta, ápolt, ad a megjelenésére, függetlenül attól, hogy szépirodalmi műveken van Koszmón nőttek fel.
A lányok is időnként átcsattognak egy pocsolyán. Más pasik is.
Érdekes módon mások mégis sikerül normálisan megjelenni, és nem "felejtik el" kitisztítani a ruházatukat. Pl. a cipőjüket.
Nem csak azt nézik, hogy koszos-e, hanem főleg a márkáját, abból leszűrhető, hogy mennyi a jövedelme a férfinak.
Ha van rajtad egy hatvanezres cipő, de poros, akkor még nem rúgnak ki a csajok. De ha egy kínai cipőd van, ami tiszta, akkor azért elutasítanak.
Ugyanígy megnézik a kocsidat: sáros BMW X5 bejön, de tiszta Suzuki nem nyerő
vagy az órádat, telefonodat...
ez mind a társadalmi státuszodat mutatja, mennyire vagy jó fogyasztó, mennyit költesz magadra
Ha csak a cipő, ruha, köröm, haj, arcbőr tisztaságát néznék a lányok, azzal még nem lenne baj, de sajnos nem azt nézik.
"Te se szólítanál le egy lányt, akinek koszos a ruhája, fekete a körme, és szakadt a nadrágja. "
Most nem végletekről beszélek csak mondjuk haszáltabb cipőről, nem szakadtról csak esetleg egyszerüről és porosról.Mondjuk például ha lelépett valaki vagy hozzáértem a cipőm orrával valamihez és elfelejtettem letörőlni...vagy ha nem a legújabb a cipőm.
"Nem csak azt nézik, hogy koszos-e, hanem főleg a márkáját, abból leszűrhető, hogy mennyi a jövedelme a férfinak."
Látod ezt se tartom okésnak.Nekem jó a fizum mégse járok hiper szuper cipőkben.Sokszor nincs türelmem keresni cipőt és veszek egy üzletből ami épp útba esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!