Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne jó eséllyel vegán lányokkal megismerkedni?
2012. ápr. 23. 10:48
1/9 anonim válasza:
Mit érdekel téged, hogy vega vagy sem. Egyen pacal, téged az sem tántorítson el. Mi van ha te vega csajt akarsz de az igazán hozzád való pl húsimádó? Ezért ne zárj ki egy halom nőt a lehetséges párkapcsolatokból.
2/9 anonim válasza:
A húsimádó (tejtermékimádó) nőknek förtelmes a hüvelyváladéka...
3/9 anonim válasza:
"A húsimádó (tejtermékimádó) nőknek förtelmes a hüvelyváladéka" Na és? A farkam még nem hisztizett a húsimádó lányok hüvelyváladéka miatt. Kit érdekel? Meg kell dugni, amennyit csak lehet. Én élvezzem a szexet, nem a nők.
5/9 anonim válasza:
Én értem hogy miért szeretnél vegánokkal ismerkedni, de az sem elég ha csak vegetáriánus? Mert szerintem abból sokkal több van. Pl:én is az vagyok:D
6/9 Antispecista válasza:
Nemtom, de ha megvan es csinosak, intelligensek, humorosak, nem hisztisek es erzelmesek - szolj! :-D
7/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért van mindenki így felháborodva a kérdésen... Ha vegán lányt szeretne akkor az az ő dolga. Én is vegán vagyok vagyok már két éve és szívesebben vagyok nem hús imádó pasikkal. Válaszolva a kérdésre: nem tudom keress egy vega éttermet :)
8/9 Antispecista válasza:
Az elottem irok nem tudom - en nem voltam cseppet sem felhaborodott. Felreertes ne essek: en is vegan vagyok (talan a nevembol itelve ez nem meglepo... :-) Sot! Ha megfelelsz a fenti leirasnak irj! ;-)
9/9 anonim válasza:
Nem sok helyen,ezért gondoltam csinálok egy oldalt,hátha könnyebb lesz :)Facebook: Vegán Fiúk és Lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!