Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha én veszem fel Msn-re?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha én veszem fel Msn-re?

Figyelt kérdés
Van egy srác...aki nagyon jól, néz ki és kedves aranyos meg minden.Csak egy a probléma, h még igazából nem ismerjük egymást.:S Valójában az egyik bnőm mesélt róla, ő mutatta meg myvipen is. Sóval ő mondta h állati rendes meg ilyenek. Már gondoltam rá h írok neki egy e-mailt, vagy felveszem msn-re, de valójában nem igazán tom h mit tegyek.Ha én veszem fel az nem gáz??? Vagy hogyan tudnék máshogy a neten keresztül a közelébe férkőzni????
2009. jún. 21. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

figy ha te is tetszel neki akkor tuti h még örülni is fog ha nem ismer akkor is bátran vedd őt fel:)

hidd el csak örülni fog:)

megkérdezi mért vetted fel mondd meg neki h mért baj?:)

aztán tuti nem-et ír tehát kezdhetitek az ismerkedést:)

15/L

2009. jún. 21. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Tegnap én is ezen rágodtam. Végül felvettem msn-re, de még nem tudtam vele beszélni. Bátoság! Én már alig várom, h beszéljek vele. Remélem nem veszi tolakodásnak. Vedd fel nyugodtan :)
2009. jún. 21. 15:08
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi

jah am 15/L

2009. jún. 21. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

A barátnőd akkor ismeri, nem? Ha ő mondta, hogy milyen rendes, aranyos, stb...:) Akkor szerintem kérd meg a barátnődet, hogy mutasson be neki valamikor.

Jah igen, ott a kérdés végén, hogy "neten keresztül a közelébe férkőzni".:) Akkor csak az marad, hogy írsz neki levelet, vagy felveszed msn-re.

Bár én a helyedben ott kezdeném, hogy megnézném az adatlapját, és lehethogy visszanéz pár nap múlva, aztán felvesz ő téged.:) Ennek nem sok az esélye, de azért meg lehet próbálni. Ha nem jön be, akkor jelöld be. Akkor már biztos érdekelni fogja, hogy ki is vagy. Ha még ekkor sem vesz fel msn-re, akkor írj neki egy levelet, hogy új msn-címed van, és aki akar, az vegyen fel, aztán írd oda a címedet (úgy írd, mintha körlevél lenne, és csinálj úgy, mintha az összes ismid megkapná:D). Ha így sem vesz fel, akkor már csak az a lehetőség maradt, hogy Te veszed fel, vagy írsz neki egy levelet, hogy meg szeretnéd ismerni.:) Szerintem nem gáz. Én már vettem fel így pár srácot, és semelyik sem haragudott érte.:D

16/L

2009. jún. 21. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
11%
az
2009. jún. 21. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

dehogy gáz. Ha tetszel neki,örülni is fog :P

18F

2009. jún. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!