Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ideje lenne már a csóknak? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Most van egy barátom, és még sohasem csókolóztam, ezt a szerelmi kapcsolatot nem is szeretném annyira túlzásba vinni, hiszem még csak 14 éves vagyok. Volt már egy barátom, viszont vele csak így találkozgattunk meg szájra puszi volt. Viszont most úgy érzem hogy itt az ideje, csak egy kicsit izgulok. Valaki tud valami tippet adni?. megköszönném.:)2012. ápr. 21. 22:46
1/4 anonim válasza:
Most mihez kérsz tippet? Hogy ideje-e a csóknak? Senki sem fogja tudni ezt neten keresztül megmondani. Még látásból sem, hiszen ezt csak te érzed..
2/4 anonim válasza:
Nálam a kapcsolat a csóktól kezdődik,de 14 évesen még lehet,hogy máshogy gondolkodtam én is:)
Nem kell túl izgulni,a csókolózás ösztönből jön,hidd el,én is azt hittem,hogy milyen nehéz,meg tuti béna leszek..stb.Aztán mikor megtörtént,rájöttem,hogy teljesen felesleges volt izgulnom.És sose panaszkodtak még rám,pedig szerintem semmi extrát nem csinálok.Elmagyarázni nem lehet,az ajkaidat a srác ajkára teszed,kinyitod a szád,átdugod a nyelved,és masszírozod a te nyelveddel.Így leírva bonyolultan hangzik,de nem az.
Sok sikert:)
18/L
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.:))
2012. ápr. 21. 23:14
4/4 anonim válasza:
Ahogy érzed :) Tök jó az első csók, én is paráztam.. De nincs okod rá.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!