Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak az egyedülálló lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az egyedülálló lányok?

Figyelt kérdés
Akik tényleg vágynak egy társra és ha én elkezdek róluk érdeklődni ők is ugyanolyan lelkesen érdeklődnek rólam és nem az van, hogy ha nem keresem őket, akkor szépen elfelejtenek engem és le sem sz@rnak. Hol vannak?

2012. ápr. 20. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én az vagyok, de arról nem tehetek, ha valakivel megismerkedek és nem jön be
2012. ápr. 20. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:

sajnos ez kezdetben így van. Akkor gáz, ha falakat emelnek maguk köré, tehát nemis adnak lehetőséget keresni őket.

Egy kicsit teperni kell a következő lépésért. Ha már komolyabb, és lesz.ar, akkor megint gáz, ott kell hagyni :P

2012. ápr. 21. 02:23
 13/14 anonim ***** válasza:
itt. :)
2012. ápr. 21. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ország melyik része az "itt"? Mert, hogy itt az kevés. Azzal még nem leszek boldog.
2012. ápr. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!