Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti az aranyos, cuki, kisfiús testalkatú, alacsony, vékony fiúkat?
Hát amennyire én tapasztaltam, én mondjuk pont az itt említett 177cm vagyok, de ez mellékes.
A bátyám, alacsonyabb 10-12 cmmel. Hát vannak lány barátai de érdekes módon barátnője még egy se volt. Pedig tényleg sokat járnak ide, mert általában hozzánk járnak át dumálni. Meg ismerek még 1-2 alacsonyabb srácot, hát nem tudom.
Valami azért tényleg van ebben a dologban. Szerintem legalábbis jobban meg kell erőltetned magad, mint amúgy kéne, meg azért nagy általánosságban a férfi a nagy erős stb.. Ami meg ennek kb. az ellentéte.
Mondjuk a legdurvább az lenne, ha összejön mert azt hiszi, hát még fiatal biztos nőni fog. Aztán mégse, és hopp byebye.
Nem nagyon.
Légy erős: egy nő a magas és izmos fickókat szereti. Hosszú és vastag farokkal. Ha nem ilyen vagy, peched van.
Az izmosságon tudsz javítani kondival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!