Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti az aranyos, cuki, kisfiús
testalkatú, alacsony, vékony fiúkat?
nem de rengeteg külföldi fórum van ahol ezekkel a dolgokkal foglalkoznak, most kapásból nem tudom melyik oldalon olvastam, ezt de nem egy-két alacsony <176 cm férfi számolt be ilyesmikről és hogy bukott le a kedves ara.. Kellemetlen lehetett.
2012. ápr. 20. 23:03
Genetikailag van kódolva a nőkbe, hogy az erős, magas férfiakhoz vonzódjanak. Nem tehetek róla, egy alacsony, vézna pasi bennem a világon semmit nem mozgatna meg, legyen bármilyen "szép" arcú. De ez fordítva is igaz. Tudat alatt párt mindenki testi jegyek alapján választ, mert ez egy ősi ösztön. Szép és jó dolog, amikor valaki azt hangoztatja, hogy neki nem számít a külső. A probléma csak az, hogy igenis számít. Ha valakit nem kívánok meg külső alapján, az halott ügy.
2012. ápr. 21. 15:07
23/36 A kérdező kommentje:
ma 15:07
Csak azért fura, hogy mégis fent maradtunk mi alacsony, aranyos fiúk.
Na meg ha ez nálatok olyan, mint nálam az, hogy nem vonzódom a kövér nőkhöz, akkor megértelek.
Én sem tudnék egy kövér nőre sem felizgulni, akármilyen kedves vagy bájos arcú is.
100-200 év múlva nem nagyon lesz 180 centinél alacsonyabb férfi. Régen még alacsonyabbak voltak az emberek, csak valszeg már akkor is a magas férfiak kellettek a nőknek, így ők tudtak utódokat nemzeni. Szal azért "maradtunk fent", mert régen ez nem számított alacsonynak.
2012. ápr. 21. 21:32
Én sem tudnék egy kövér nőre sem felizgulni, akármilyen kedves vagy bájos arcú is.
Oké, látom, megértettél. Igen, erről van szó.
2012. ápr. 21. 21:41
A kövérség és alacsonyság két különböző téma, míg az egyiken lehet változtatni (nem könnyen de lehet) a másikon nem tudsz. Ha alacsony vagy (176 cm alatti magasság), akkor a nők max. 10%-nál van esélyed.
2012. ápr. 21. 22:11
27/36 A kérdező kommentje:
ma 22:11
Na, nehogy már 11centin múljon az, hogy lehessen normális, szép barátnőm!
Hát pedig azon múlik sajnos. Sőt, sztem nagyon fölélőtt a válaszoló a 10%-kal is.
2012. ápr. 22. 07:25
Régebben azért keltek el az alacsony pasik mert lányok is kicsit voltak. 155-160centi teljesen átlegos volt.
manapság 165-167 a lányok átlagmagassága, így az ideális minimális férfimagasság megnőtt 175 cm-re.ez van.
Azért elkelnek az alacsony 170 centis pasik is ha ambíciózusak vagy gazdagok vagy különösen jóképűek.
2012. máj. 1. 15:28
Hát persze, csak azt sok "vagy"-ot ki kellene hagyni, és így írni, hogy 170 cm-e magasság mellett még gazdag, jóképű és atletikus testalkattal is rendelkezik. Ja kb ekkor van esélyed 170 cm-es magassággal.
2012. máj. 2. 20:40
Kapcsolódó kérdések: