Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazságtalanság! Miért kell minden lánynak magas fiú? Egy alacsony fiúnak miért nem adnak esélyt sem?
mert a mai lányok átlagmagassága 167 cm alegtöbb lány magasabb mint te.
A 150 centis meg azért akar ösztönösen magasabbat mert így magasabb gyerekeik lehetnek. Mert tudd meg hogy a lányok is utálják a alacsonyságukat, én is.
158cm vagyok és nálam ffi 175 -nél kezdődik, szeretnék magasabb utódokat. Kapcsolathoz nem úgy állok hozzá hogy csak szexre, hanem hogy ő lesz az igazi.
Utolsó: Azzal remélem tisztában vagy, hogy a fiúk magasságát nagyobb eséllyel befolyásolja az anyai ágról hozott genom, míg a lányok magasságát az apai ágról hozott genom. Tehát ha te egy 2 méteres férfival is hozol össze utódot, az jó eséllyel lesz egy 160-170 magas fiú vagy egy 175-től magasabb lány.
Üdvözlettel: egy endokrinológus
Csipázom ezt a sok komplexust:
- Aki alacsony azt hiszi a lányoknak csak a magas kell
- Aki csóró azt hiszi csak a pénz kell a csajoknak
- Akinek kicsi a farka azt hiszi csak a méret számít
- Aki fiatal azt hiszi minden nőnek az idősebb kell
Amellett, hogy mindez hülyeség még rinyálás is. Nem azt kell nézni, hogy miért nem jössz be a nőknek, hanem azt hogy miért téged választanának!!!
27. Hát nállam nagyon nem.
153 cm vagyok és volt nállam alacsonyabb pasim. Pénzes pasim soha nem volt. Farokméretről meg nem tudok nyilatkozni mert nem vagyok az a csaj aki mindenkinek szétteszi a lábát, így csak 2 pasival voltam, de nekik nem 20+. Persze egy 7 centis nem biztos h kielégítene, de nem hinném h ott hagynék emiatt bárkit.
Az olyan pasiknak akik abban a hitben élnek mint te: NE RINGYÓKKAL KEZDJETEK
jah meg nézzetek magatokba. Lehet h hiába lennétek magasak, pénzesek és lenne 20+ farkatok, akkor sem nézne rátok senki mert pl bunkó, beképzelt majmok vagytok
"endokrinológus" válaszoló ez egy baromság, amit leírtál.
Egy magas nő és alacsony férfi (170-170cm) ugyanakkora utódokat hoz létre, mint egy alacsony nő magas férfi (155cm, 180 cm), mert az ő magasságuknak átlaga 167, így a lányuk kb. 165 cm lesz a fiúk 178cm körül mindkét párnál, hiába az átlag számít+ a nagyszülők génjei is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!