Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez igazságtalanság! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazságtalanság! Miért kell minden lánynak magas fiú? Egy alacsony fiúnak miért nem adnak esélyt sem?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 16:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
az a férfi, akit én nagyon szeretek szerelemmel nálam 12cm-rel alacsonyabb! nem a méret a lényeg, hanem a jellem, és a tulajdonságok!!!
2012. ápr. 22. 15:14
 22/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 22. 15:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha egy fiú alacsony. A belső számít igazán, nem a külső.
2012. ápr. 27. 22:54
 24/29 anonim ***** válasza:

mert a mai lányok átlagmagassága 167 cm alegtöbb lány magasabb mint te.

A 150 centis meg azért akar ösztönösen magasabbat mert így magasabb gyerekeik lehetnek. Mert tudd meg hogy a lányok is utálják a alacsonyságukat, én is.

158cm vagyok és nálam ffi 175 -nél kezdődik, szeretnék magasabb utódokat. Kapcsolathoz nem úgy állok hozzá hogy csak szexre, hanem hogy ő lesz az igazi.

2012. máj. 1. 15:20
 25/29 anonim ***** válasza:
39%

Utolsó: Azzal remélem tisztában vagy, hogy a fiúk magasságát nagyobb eséllyel befolyásolja az anyai ágról hozott genom, míg a lányok magasságát az apai ágról hozott genom. Tehát ha te egy 2 méteres férfival is hozol össze utódot, az jó eséllyel lesz egy 160-170 magas fiú vagy egy 175-től magasabb lány.

Üdvözlettel: egy endokrinológus

2012. júl. 18. 01:19
 26/29 Pj0tr ***** válasza:
100%

Csipázom ezt a sok komplexust:

- Aki alacsony azt hiszi a lányoknak csak a magas kell

- Aki csóró azt hiszi csak a pénz kell a csajoknak

- Akinek kicsi a farka azt hiszi csak a méret számít

- Aki fiatal azt hiszi minden nőnek az idősebb kell

Amellett, hogy mindez hülyeség még rinyálás is. Nem azt kell nézni, hogy miért nem jössz be a nőknek, hanem azt hogy miért téged választanának!!!

2012. júl. 21. 08:12
 27/29 anonim ***** válasza:
26%
Előzőre reagálva: ...pedig igazából a magasság, a pénz és a farokméret mind fontos tényező a csajoknál.
2012. júl. 21. 09:20
 28/29 anonim ***** válasza:

27. Hát nállam nagyon nem.

153 cm vagyok és volt nállam alacsonyabb pasim. Pénzes pasim soha nem volt. Farokméretről meg nem tudok nyilatkozni mert nem vagyok az a csaj aki mindenkinek szétteszi a lábát, így csak 2 pasival voltam, de nekik nem 20+. Persze egy 7 centis nem biztos h kielégítene, de nem hinném h ott hagynék emiatt bárkit.

Az olyan pasiknak akik abban a hitben élnek mint te: NE RINGYÓKKAL KEZDJETEK

jah meg nézzetek magatokba. Lehet h hiába lennétek magasak, pénzesek és lenne 20+ farkatok, akkor sem nézne rátok senki mert pl bunkó, beképzelt majmok vagytok

2012. júl. 23. 07:22
 29/29 anonim ***** válasza:

"endokrinológus" válaszoló ez egy baromság, amit leírtál.

Egy magas nő és alacsony férfi (170-170cm) ugyanakkora utódokat hoz létre, mint egy alacsony nő magas férfi (155cm, 180 cm), mert az ő magasságuknak átlaga 167, így a lányuk kb. 165 cm lesz a fiúk 178cm körül mindkét párnál, hiába az átlag számít+ a nagyszülők génjei is!

2012. júl. 27. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!