Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazságtalanság! Miért kell minden lánynak magas fiú? Egy alacsony fiúnak miért nem adnak esélyt sem?
"Van egy kevés lány, akit nem zavar, de sajnos a többség esélyt sem ad, ha megtudja milyen magas vagyok.
Már szégyenlem megírni, mert úgyis elhagy még az is, akinek addig bejöttem."
Ne haragudj, de LOL... Mi az hogy elhagy ha megírod? Ha meg még nem is találkoztál vele, akkor nincs is veled, hogy elhagyhasson...
Nem számít a centi, de azt kiszagolják, hogy ennyire görcsös vagy és azért pattintanak. Nem a magasság miatt.
ma 17:54
Szerintem meg számít nekik, ha nem is tudatosan, de tudat alatt biztosan.
Amúgy csak 165cm magas vagyok.
Szerintem nem azon múlik, hogy milyen magas vagy. Én 190 cm vagyok, de még egy barátnőm sem volt, habár mondják, hogy húú milyen jó magas vagy, de ennyi. A mai trend inkább az, hogy 20 évnél idősebb legyen a csávó. Akkor én kérdezhetném azt, hogy miért nem adnak esélyt egy fiatalabb fiúnak.
16/f
nyugodj meg én is alacsonynak érzem magam :(
181/16F
18
Te sem olvastad végig. Én írtam h jártam nállam alacsonyabb sráccal. 2vel is. Pedig én is csak 154 vagyok. Uh nem tom mit pattogsz. Csak mert te még nem láttál ilyet, attól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!