Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez igazságtalanság! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazságtalanság! Miért kell minden lánynak magas fiú? Egy alacsony fiúnak miért nem adnak esélyt sem?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 16:52
1 2 3
 11/29 Pj0tr ***** válasza:

"Van egy kevés lány, akit nem zavar, de sajnos a többség esélyt sem ad, ha megtudja milyen magas vagyok.

Már szégyenlem megírni, mert úgyis elhagy még az is, akinek addig bejöttem."

Ne haragudj, de LOL... Mi az hogy elhagy ha megírod? Ha meg még nem is találkoztál vele, akkor nincs is veled, hogy elhagyhasson...

Nem számít a centi, de azt kiszagolják, hogy ennyire görcsös vagy és azért pattintanak. Nem a magasság miatt.

2012. ápr. 20. 17:54
 12/29 A kérdező kommentje:

ma 17:54

Szerintem meg számít nekik, ha nem is tudatosan, de tudat alatt biztosan.

Amúgy csak 165cm magas vagyok.

2012. ápr. 20. 18:07
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen, talán a magasság a legfontosabb szempont a lányoknál. Aki kicsi, az megtapasztalhatja.
2012. ápr. 20. 18:28
 14/29 anonim ***** válasza:
Sajnálom :/ 184cm, 19f
2012. ápr. 20. 19:30
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azon múlik, hogy milyen magas vagy. Én 190 cm vagyok, de még egy barátnőm sem volt, habár mondják, hogy húú milyen jó magas vagy, de ennyi. A mai trend inkább az, hogy 20 évnél idősebb legyen a csávó. Akkor én kérdezhetném azt, hogy miért nem adnak esélyt egy fiatalabb fiúnak.

16/f

2012. ápr. 20. 20:07
 16/29 anonim ***** válasza:

nyugodj meg én is alacsonynak érzem magam :(

181/16F

2012. ápr. 20. 21:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Adunk csak a nálunk magasabb fiúk jobban bejönnek:)
2012. ápr. 20. 21:45
 18/29 anonim ***** válasza:
40%
a szokásos bla bla, hogy persze hogy van esélyed.. A lótúrót. Kíváncsi lennék, hogy a sok klaviatúra mögötti "esélyadó" a valóságos környezetben mennyire lenne esélyadó. Hát semennyire. Én pl ezért nem járok már régóta szórakozóhelyekre. Szinte mindenki magasabb nálam, még a 16 éves kiscsajok is (én 172 cm vagyok), ráadásul ott a magassarkú is ami legalább 100 mm-t dob a magasságukon, és simán átnéznek az emberen... Ráadásul az átlagnál sokkal szer(g)ényebb körülmények között élek, ami egy újabb handicapped. Szóval alacsony csóróként nincs sok esélyed, bármit hazudnak itt ezek az emberek. Tapasztaltam, hogy rengeteg "nő" visszaél az alacsonyabb férfiak érzelmeivel, egy jó kis játékszernek tekintik őket, majd kidobják őket ha mr 180+ cm megérkezett. Ez a harci helyzet sajnos.
2012. ápr. 20. 22:55
 19/29 anonim ***** válasza:
52%

18

Te sem olvastad végig. Én írtam h jártam nállam alacsonyabb sráccal. 2vel is. Pedig én is csak 154 vagyok. Uh nem tom mit pattogsz. Csak mert te még nem láttál ilyet, attól van.

2012. ápr. 20. 23:04
 20/29 anonim ***** válasza:
^^ méghogy nem láttam ilyet már csak Te tudod biztosan, hogy én kivel jártam, és mit tapasztaltam. De nem baj kaptam eleget főleg az ilyen hozzád hasonló arrogáns egyedekből. Egyébként tök mindegy mivel szédítitek a kérdezőt. Ő úgy is tisztában van a helyzetével.
2012. ápr. 20. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!