Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó randi helyek vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó randi helyek vannak veszprémben?

Figyelt kérdés
Valami csendes hely kéne, ahol nem zavar minket senki.
2009. jún. 20. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Benedek hegy alatt a séd part ott kevesen járnak és nagyon hangulatos.
2009. jún. 20. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

A pályaudvartól hogyan lehet elmenni oda?

(bocs nem veszprémi vagyok)

2009. jún. 20. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
sétálj fel a várba, a pályaudvartól menj a város fele és a centrumban biztos rátalálsz, ha mégse kérdezz meg valakit, mert közel van és tudnak segíteni neked. a Várból a székesegyház mellett egy lépcső vezet a benedek hegyre ami magában is nagyon szép, de ott sokan szoktak sündörögni. a hegy előtt vezet le még lejjebb lépcső oda, amelyről én beszéltem.
2009. jún. 20. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Patrióta lokál:):):)...csak vigyázz az enyingi romákkal...egy enyingi srác
2009. jún. 20. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Felülsz egy kettes, vagy négyes buszra, ami jön, és a hotelig mész(ez a buszmegálló utáni megálló)

Ott lefele kell menned, amíg a második lámpáig nem mész el, ott elmész jobbra. Akkor tartasz elméletileg a vár fele.Ott a macskaköves úton mész, és lesz egy leágazó út, ami lépcsőkön visz lefele. Ott mindig egyenesen mész, és a hegy lábánál a folyót meglátod, előbb útóbb, ez lennt van a völgyben már. A gizella hotel után rögtön, a hídnál, az az.

De ha mér a folyó, akkor a völgybe is bemehettek.

Amit az első írt, az jobbra van, de nem tudom, hogy tudtok-e ott menni a parton.

Balra viszont a parton menve kilyukadtok a völgyben, ami szintén hangulatos, és szép hely:)

2009. jún. 20. 19:07
 6/11 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy találkozok a csajjal,(akkor most legyen a bocs pu.) Ott végigsétálsz vele a sétálóutcán,majd felsétáltok a várba :) Ha kiértek a vár végébe és lenéztek ott lesz egy lépcső, azon menjetek le (Templom mögött van a lejárat) Ha lemész a lépcsőn akkor ott lesz egy patak mellette egy murvás út, azon menjetek végig majd a kis hídon. Aztán ott vagytok az előbb említett parknál és az állatkertnél. Én be szoktam vinni a csajokat az állatkertbe. Remélem tudtam segíteni :) Én mindig így viszem a csajokat, és eddig mindegyiknek tetszett :)
2009. jún. 21. 15:42
 7/11 anonim válasza:
nem bocs pu hanem busz pu xD Bocsi elírtam
2009. jún. 21. 15:43
 8/11 A kérdező kommentje:

okés köszi!

egyébként valami más hely?:D

mert nem vihetem egész végig egy helyre..mert megunja..meg énis:P

2009. jún. 21. 23:33
 9/11 anonim válasza:
Jó idő van, leviheted a balcsira is, moziba....
2009. jún. 25. 17:27
 10/11 anonim válasza:
Hát. Most nem mondom, hogy romantikus de Nemesvámoson ha felmész a halomsírhoz (ha kell adok útvonalat meg minden) ott első rangú naplementét lehet látni, és garantálom, hogy nem fog zavarni senki. Bocs csak promóztam a falunkat...
2018. máj. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!