Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem kezdeményez az a baj, ha meg kezdeményez de nem jó a dumája akkor meg az?
Figyelt kérdés
Kicsit sok az elvárás, nem mindenki húmorista, nem mindenki rendelkezik jó kommunikációs készséggel.Erre meg itt van ez a blog:
2012. ápr. 19. 17:36
11/13 anonim válasza:
Akkor egyszerűen bunkókkal találkoztál. A példádban semmi béna nincs, a sértődötten köszönésre nem tudok mit mondani.
"Mondok egy párat aztán jöhet a nem épitő kritika... "
Ez meg most már eleve támadás volt? Miért?
12/13 anonim válasza:
Nem tetszettél az illető lányoknak.
13/13 A kérdező kommentje:
Akkor no comment, nem tetszettem azt kész.Igaz azelött mind skubizott, talán onnan vettem a bátorságot, hogy ilyet mondjak neki, a reakció elég ronda volt, mintha az anyját szidtam volna.
2012. ápr. 19. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!