Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem kezdeményez az a baj, ha meg kezdeményez de nem jó a dumája akkor meg az?
Kicsit sok az elvárás, nem mindenki húmorista, nem mindenki rendelkezik jó kommunikációs készséggel.Erre meg itt van ez a blog:
Elolvastam az első 2 posztot a linkelt blogon és itt bizony nem a "pasik" az "ostobák", hanem a posztolók a bunkók...
És ezt nőként mondom.
Elolvasok még egy párat, úgyis alacsony a vérnyomásom.
Na, az 5. posztig jutottam, szerintem ezt nem is nők írják.
Ilyet épeszű (nemhogy, nő, de...) ember nem ír, hogy:
"Súlyomat nem csak a kacajnak köszönhetem, hanem hogy szeretek édes süteményeket eszegetni, leszopogatni a krémesek tetejét. Talán nem csudálkoztok rajta, hogy az eset is egy cukiban történt... pontosabban nem is cukiban, hanem egy büfében, ahol árultak finom péksütiket is. Összefolyt ám a nyál a számban, annyira, hogy ha akartam volna, még buborékot is fújhattam volna belőle! De nem vagyok ám én ilyen hebrencs, egyetemre járok, mert álmom, hogy kohómérnök legyek!"
Mellesleg a legfrissebb poszt 2008-as.
Kamu az egész.
Hát ki túdja, lehet igen, lehet nem.
A kérdés nem a nők ellen irányul és tudom hogy sokszor a bunkók mennek óda a csajokhoz, nem a helyes, jómodorú pasik de a gond ott van, hogyha nem megyek óda akkor gyáva vagyok ha odamegyek de gyenge dumám van akkor meg béna balf*sz vagyok.Akárhányszor feltesz az ember kérdést a lányoknak, nőknek hogy mit is lehetne móndani amiért nem húzzák fel magukat, ők se tudják a választ vagy nem tudnak mondani egy jó dumát se.Mindenki ilyen általlánosságokban beszél, hogy csak húmorosan, lazán, magabiztosan aztán mikor magabiztosan előadsz valami saját szüleményt és utánna meséli a nagyokos csaj, hogy milyen hülye dumája volt annak a fazonnak...pedig lehet ha ő lenne a pasi helyébe, meg fele annyit se tudna produkálni.Ha valakinek van jó bevállt stilúsa, szólaljon fel, meséljen pár tapasztalatot.
Nekem ugye nincs sok tapasztalatom "csajozásban"...
Milyen egy "béna duma"?
Ilyet már hallottam, hogy csajhoz odamegy a srác:
Srác: Nem fájt?
Csaj: Micsoda?
Srác: Amikor leestél az égből!
Na, ez elég furán hangzik, mellesleg nyálas.
Szóval: milyen dumával szoktatok odamennyi egy csajhoz?
Mondok egy párat aztán jöhet a nem épitő kritika...
Ürlap kitőltése után: "Ha én megadtam a számomat, te is megadhatnád a tiedet"
Ráköszönök, valóságra sértödötten köszön vissza vagy vissza se köszön
Nem ugrik be most más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!