Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi nem kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi nem kezdeményez az a baj, ha meg kezdeményez de nem jó a dumája akkor meg az?

Figyelt kérdés

Kicsit sok az elvárás, nem mindenki húmorista, nem mindenki rendelkezik jó kommunikációs készséggel.Erre meg itt van ez a blog:

[link]

2012. ápr. 19. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvass inkább szépirodalmat, azzal többre mész.
2012. ápr. 19. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Valóban néha arra várunk mi csajok,hogy lépjetek már!Néha meg kőkori bunkók tudtok lenni.Bocs.
2012. ápr. 19. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindegy mit csinálsz az a rossz, így működik a világ, nemcsak a nők.
2012. ápr. 19. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem a duma számít, hanem a külső. Annyi, h ha nem jó a dumád, akkor lehet arra fogni, h miért nem jössz be.
2012. ápr. 19. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Elolvastam az első 2 posztot a linkelt blogon és itt bizony nem a "pasik" az "ostobák", hanem a posztolók a bunkók...

És ezt nőként mondom.

Elolvasok még egy párat, úgyis alacsony a vérnyomásom.

2012. ápr. 19. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is most olvasom ezt a blogot, és elég undorító némelyik írás szerzője. Ezek után egy szavuk se lehet a nőknek, ha rájuk nézve általánosítunk.
2012. ápr. 19. 18:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Na, az 5. posztig jutottam, szerintem ezt nem is nők írják.

Ilyet épeszű (nemhogy, nő, de...) ember nem ír, hogy:

"Súlyomat nem csak a kacajnak köszönhetem, hanem hogy szeretek édes süteményeket eszegetni, leszopogatni a krémesek tetejét. Talán nem csudálkoztok rajta, hogy az eset is egy cukiban történt... pontosabban nem is cukiban, hanem egy büfében, ahol árultak finom péksütiket is. Összefolyt ám a nyál a számban, annyira, hogy ha akartam volna, még buborékot is fújhattam volna belőle! De nem vagyok ám én ilyen hebrencs, egyetemre járok, mert álmom, hogy kohómérnök legyek!"

Mellesleg a legfrissebb poszt 2008-as.

Kamu az egész.

2012. ápr. 19. 19:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát ki túdja, lehet igen, lehet nem.

A kérdés nem a nők ellen irányul és tudom hogy sokszor a bunkók mennek óda a csajokhoz, nem a helyes, jómodorú pasik de a gond ott van, hogyha nem megyek óda akkor gyáva vagyok ha odamegyek de gyenge dumám van akkor meg béna balf*sz vagyok.Akárhányszor feltesz az ember kérdést a lányoknak, nőknek hogy mit is lehetne móndani amiért nem húzzák fel magukat, ők se tudják a választ vagy nem tudnak mondani egy jó dumát se.Mindenki ilyen általlánosságokban beszél, hogy csak húmorosan, lazán, magabiztosan aztán mikor magabiztosan előadsz valami saját szüleményt és utánna meséli a nagyokos csaj, hogy milyen hülye dumája volt annak a fazonnak...pedig lehet ha ő lenne a pasi helyébe, meg fele annyit se tudna produkálni.Ha valakinek van jó bevállt stilúsa, szólaljon fel, meséljen pár tapasztalatot.

2012. ápr. 19. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem ugye nincs sok tapasztalatom "csajozásban"...

Milyen egy "béna duma"?

Ilyet már hallottam, hogy csajhoz odamegy a srác:

Srác: Nem fájt?

Csaj: Micsoda?

Srác: Amikor leestél az égből!

Na, ez elég furán hangzik, mellesleg nyálas.

Szóval: milyen dumával szoktatok odamennyi egy csajhoz?

2012. ápr. 19. 19:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Mondok egy párat aztán jöhet a nem épitő kritika...

Ürlap kitőltése után: "Ha én megadtam a számomat, te is megadhatnád a tiedet"

Ráköszönök, valóságra sértödötten köszön vissza vagy vissza se köszön

Nem ugrik be most más...

2012. ápr. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!