Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt inkább cikinek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt inkább cikinek vagy aranyosnak találnátok egy randin?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt az osztályból randira, aki már egészen régóta tetszett nekem. Kitaláltam, hogy egy izgalmas gyárlátogatáson veszünk részt. Először nem akart eljönni, szerintem talán azért, mert kicsit félős volt, de mikor másodszorra megkérdeztem már igent mondott. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy jó ötlet-e, ha magammal viszem a kedvenc plüssmacimat is? 17 éves vagyok, ő meg még csak 16. Szerintem inkább feldobná a hangulatot mintsem elrontaná. Azt hallottam, hogy tetszenek neki az aranyos fiúk. Arra gondoltam, engem is aranyosnak tartana ha látna a plüssmacimmal együtt.

2012. ápr. 19. 12:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne vidd gyárba és hagyd otthon a plüssmacit ha nem akarod h másnap a fél város rajtad röhögjön, amúgy azon a helyen szarrá fogja unni magát.
2013. aug. 9. 21:42
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

OMG, te tényleg ekkora gyökér vagy, vagy csak játszod magad?

Már ne is haragudj, de ez mindent alulmúlt... igazából édes mindegy, ha képes vagy egy "GYÁRBAN" randevúzni, a plüssmaciddal olyan sokat már nem ronthatsz a dolgon...

2013. aug. 10. 02:02
 23/31 Gábor_000 válasza:
100%
Hello. Segítek neked! Macit akkor vigyél ha neki adod ajándékba. Ezt cukinak tartják a lányok(szerintem). Ne vidd csavargyárba!!! Parkba vidd. A gyár buta ötlet!
2013. aug. 10. 08:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

ezt komolyan kérdezted? mert elég viccesen hangzik.

szerintem a lányok nem nagyon szeretik a gyárakat. engem mongyuk érdekel, de sztem egy lányt inkább hívd el pizzázni vagy fagyizni vagy egyszerűen csak sétálgatni, én is ezt szoktam csinálni...

plüssmaci: ????????????????????????????

na ne ez azért kicsit durva, sztem nem tartana normálisnak ezután, legalábbis furcsán nézne rád, gondold át mégegyszer

15f

2013. aug. 10. 11:21
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy ez a kamu poszt még mindig bekerül a kiemeltek közé...
2013. aug. 10. 14:57
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

nagyon ciki, kérlek ne tedd! :)

az aranyost nem úgy érti, hogy legyél egy nyámnyila kisfiú. hanem hogy becsüld és tiszteld meg. legyél férfi, de tiszteld őt! na ez az aranyos.

2013. aug. 18. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
elég cinkes.
2013. aug. 18. 17:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarod, h aranyosnak tartson? Látszik, h nem sokat csajoztál még. Ha egy lány aranyosnak tart, akkor az már veszett ügy.
2013. aug. 18. 17:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

ne aranyosnak, hanem kedvesnek tartson ;)

15f

2013. aug. 18. 21:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Te szellemi fogyatékos homár vagy?:)
2014. máj. 9. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!