Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt inkább cikinek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt inkább cikinek vagy aranyosnak találnátok egy randin?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt az osztályból randira, aki már egészen régóta tetszett nekem. Kitaláltam, hogy egy izgalmas gyárlátogatáson veszünk részt. Először nem akart eljönni, szerintem talán azért, mert kicsit félős volt, de mikor másodszorra megkérdeztem már igent mondott. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy jó ötlet-e, ha magammal viszem a kedvenc plüssmacimat is? 17 éves vagyok, ő meg még csak 16. Szerintem inkább feldobná a hangulatot mintsem elrontaná. Azt hallottam, hogy tetszenek neki az aranyos fiúk. Arra gondoltam, engem is aranyosnak tartana ha látna a plüssmacimmal együtt.

2012. ápr. 19. 12:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Még a gyárlátogatás elmegy ha olyan dolog van ott ami talán őt is érdekli, de a plüss maci hát hallod, szerintem szóba nem fog veled állni és arra is számíts hogy cikizni fog téged egész suli idő alatt. Gondolkodj mielőtt csinálsz valamit ember.
2012. ápr. 19. 13:06
 12/31 anonim ***** válasza:
52%

miért pont gyár? még ha csokigyár lenne... inkább vidd el valami parkba.

a másik, hogy egy fiúnak mióta van kedvenc plüssmacija? és ha zsebben elfér.. add neki, örülni fog neki! :)

2012. ápr. 19. 13:07
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

Engem nem gyárlátogatásra vittek, hanem csak valami hasonlóra. A srác acél elemeket gyártó cégnél dolgozott és a cég kitelepült a természetbe, az acél gyártás múzeuma mellé, és bemutatták, hogyan is kezdődött a gyártás, hogy munkálták meg a fémet a múltban, a kezdetekben. Na szóval engem egy ilyen eseményre vittek el. Soha eszembe sem jutott ilyen rendezvényen részt venni. A srácnak az volt az egyetlen szerencséje, hogy szerelmes voltam belé, így érdekelt minden ami őt érdekelte, így a munkája is. Ő pedig nagyon lelkesen mutogatta végig mit szokott csinálni, ha dolgozik, és hogyan csinálták azt régen.

Tetszett, de ha elhozta volna a plüss maciját, azon nyomban ott hagytam volna. Felejtsd el. A lányoknak férfi kell, nem kisfiú. Egy férfi nem babázik. Ha még is elakarod vinni, akkor add is neki, így kevésbé lesz ciki.

2012. ápr. 19. 13:17
 14/31 anonim ***** válasza:
86%
Most nem azért, de hogy dobta ki a gép, hogy valakinek is imponál egy plüssmaci, mint egy 17 éves srác kelléke? Nem tudok dűlőre jutni, hogy ezt hogy találtad ki. De még hagyján, hogy plüssmacizol, és azt hiszed, ez bejön a csajoknak, de mi a retek helye van egy plüssmacinak a randin? Ez most olyan, mintha a kemény férfiasságodat szeretnéd szimbolizálni, ezért magaddal viszel egy fejszét... Basszus öt perce ezen kattog az agyam, de nem tudok rájönni, ezt hogy agyaltad ki...
2012. ápr. 19. 14:10
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
sz@rni kell
2012. ápr. 19. 16:04
 16/31 anonim válasza:
100%
kólát vigyél neki :) azzal meg is kínálhatod :D de ne egy gyárba vidd!!!
2012. ápr. 19. 23:00
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyedül vagyok azzal, hogy nem ciki. Bár első randin... Inkább várj még vele.
2012. jún. 29. 01:22
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a plüssmacit ne vidd, nagyon gáz :D Max a kulcstartód legyen plüssállat, de valami picike. A gyárlátogatás meg valami eszméletlen jó ötlet, én nagyon örülnék egy ilyen egyedi randinak :)
2013. júl. 18. 01:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Plüssmaci gyárba mentek?
2013. júl. 18. 06:31
 20/31 JConor válasza:
68%
nem ciki csak baromigáz egy 17 éve fiú plüssmacival?
2013. júl. 18. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!