Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de nem tehetek semmit (? )
Megismerkedtem egy lánnyal, kb 2 hete..nagyon aranyos,kedves, a mosolya hihetetlenül gyönyörű, mindenkivel aranyos, még egy ilyen lánnyal sohasem találkoztam.Egy hete elvittem a "mekibe"(hülye ötlet volt) és jól éreztük magunkat, a nap végén adtam neki egy kulcstartót, rajta egy állatkával, nagyon örült neki, a nyakamba ugrott örömében és mikor megkérdeztem tőle hogy miért örül neki ennyire, hiszen csak egy kulcstartó, azt mondta hogy sose kapott még ajándékokat senkitől(leszámítva a családját)..Elég érdekesnek találtam..azonban amikor megláttam a suliban hogy más fiúkat ölelget, meg puszilgat valami megtört bennem, elkezdtem tőle eltávolodni, annak ellenére hogy nagyon nehéz volt.Ne értsétek félre, ő nem ribi, csak hihetetlenül sok szeretet van benne, nagyon normális lány, a legnormálisabb akit ismerek, de akkor is rosszul esett hogy másokkal is úgy bánik mint velem..szóval elakartam felejteni, de nem tudtam..ma amikor mentünk haza a haverommal elkísértük egy darabig és a haverom megkérdezte tőle hogy hogy csinálja azt hogy mindig boldog, mosolyog és mindenkivel ennyire kedves és aranyos..mire azt mondta hogy talán azért mert senki sem törődik vele, és ezért ő törődni szeretne másokkal..legszívesebben megöleltem volna, de nem tettem.
Egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak, már majdnem kiszeredtem belőle, más lányokkal beszélek, de egyszerűen nem tudom elfelejteni, a mai nap után meg végképp nem..Néha azt kívánom bárcsak nem ismertem volna meg, mert már 2 hete folyamatosan szenvedek..nem tudom mit csináljak, nem tudom hogy mit akar, mert mindenkivel ugyan úgy viselkedik, meg már eléggé eltávolodtunk egymástól, szóval egyszerűen nem tudom mit csináljak..
Légyszíves segítsetek, mondjatok tanácsokat, hogy mit kéne tennem, mert semmi ötletem nincs..
17/F
Szia!
Igen én is egyet értek az előttem szólóval hogy ne add fel:)
Szerintem te csak féltékeny vagy erre a lányra,mivel ugye ahogy írtad is hogy más fiúkat is ölelget,és puszilgat..hát figyelj,szerintem ebben semmi különös nincs:). Persze azért vagy féltékeny egy kicsit,mert szereted őt de ez természetes dolog!:)). Szóval én is azt tudom neked tanácsolni hogy hajrá,és ne add fel ebből meg egy remek kapcsolat is lehet:). Sok sikert nektek!.
Ugye szeretethiányos a lány.. Szép lassan közeledj hozzá.. légy a barátja, ne akard kihasználni..te is rendes srácnak tűnsz.:) Még idejében vagy, csak nem késtél el!:)) Sok szerencsét.. ne félj! ammeg az ilyen lány aki alabból szeret ölelkezni(ezért is teszi), annak is örülni fog ha őt öleli valaki. Légy egy kicsit tökösebb, elvégre te vagy a pasi:))
16L
Próbálj vele beszélgetni, hogy lássa hogy érdekel téged... vagy amikor hazefelé mentek megkérdezheted tőle hogy nincs e kedve veled meg a haveroddal lógni (vagy csak veled :D ).
És egy idő után akár el is mondhatod neki hogy tetszik neked ...stb.
Amúgy nem hittem volna hogy van ilyen srác mint te :) olyan aranyos vagy...önzetlen meg minden, látszik hogy nem akarod kihasználni a csajszit és tényleg szereted :)
sok sikert nektek
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!