Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vigyek az elso randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek az elso randira vagy hova vigyem az elso randin?

Figyelt kérdés
17 eves srac vagyok adhatnatok par otletet
2008. ápr. 17. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ milyen típusú a leányzó,és te is mit szeretsz.Én imádtam a Margit-szigeten andalogni.Vagy nagy kedvenceim voltak a teaházak.De ki lehet menni napozni Városligetbe/vagy ha nem bp-i vagy akármilyen parkba,ami csendes helyen van.Életem egyik legemlékezetesebb randija Vp-ben volt ahol kisétáltunk a város szélére,és a mezőn jöttünk mentünk.én sosem szerettem a bekészült virágokat stb.,hanem a spontán dolgok híve voltam.Jobban tudtam örülni egy szál százszorszépnek,mint egy vörösrózsának.No de ezt csak akkor csináld,ha te magad is beleillesz egy ilyen környezetbe.
2008. ápr. 18. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

abba gondolj bele, hogy ha viszel neki valamit, akkor azt utána magával is kell cigölnie... szóval szerintem semmit.

Egy randinak az a feladata, hogy egymást ismergessétek meg. Azaz semmi olyan nem alkalmas, ami igazi program. Beszélgetés lenne a lényeg. Teázót azért nem javasolnám, mert ha hirtelen kifogytok a témából, akkor csak ültök ott kukán. Sétálás közben tovább lehet menni, történhet kürülöttetek valami, úgyhogy jobb esélyetek van újra felvenni a beszélgetés fonalát.

A legjobb valami park, esetleg az állatkert, a lényeg, hogy magatok legyetek, de nem egyedül.

2008. ápr. 18. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az a legalkalmasabb ha nem viszel neki semmit.foleg akkor ha meg nem ismerted meg ki igazan a csajt,ha meg nem tudod igazan hogy mi az izlese.a legalkalmasabb hely pedig szerintem is a PARK lenne hisz ott tobben is vannak de ugyanakkor kettesben is vagytok egyutal.en megis egy randira megsem kell semmit vinni,ha pl szedel neki a randi kozben 1 csokor viragot annak o is nagyon(100000000000000000%-osan) fog orulni nekem elhiheted!sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!legy ugyes.es mindent bele!
2008. ápr. 18. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg amikor már elköszöntök egymástól akkor vehetsz neki egy szál rózsát és akkor nem kell annyit cipelnie.
2008. ápr. 19. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Érdemes vinni babot lencsét bébikukoricát. és ha paraszt vagy akkor traktorral menj, nekem bevált!!!!!
2008. ápr. 20. 11:26
 6/10 A kérdező kommentje:
hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!
2008. ápr. 21. 15:30
 7/10 anonim válasza:
77%
Szia, olyan helyre vigyed ahol lehet beszélgetni,véletlenül se moziba, vagy zajos szórakozóhelyre. A virág nem rossz ötlet.
2008. ápr. 27. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Szijja 4 Hát Tényleg NE MOZIBA ! sznetm ne vidd el vacsizni sem vagy ebédelni emrt az túl "elegáns" és kellemetlenül éreznétek magatokat ! Én személy szerint annak örülnék a legjobban (és szentem még nagyon sokan ) ha elvinnéd pl egy parkszerűba vagy inkább a szigetre ott is tudtok kajolni vmi egyszerűt , le tudtok ülni a fűb , dumcsizni , és ez igen szórakoztató és kellemes lehet ! Ne vigyél neki vmi angy bokrot xD inkább egy szál vörösrózsát v valami egyzerűt :)

Remélem segítettem egy picit :) Sok sikert :)

2008. máj. 29. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Na figy én a legutóbbi randimra 1 pakli francia kártyát vittem és egy tóparton taliztunk. Meglapő de nagyon jól jött ki , tanitgattam pókerezni meg keverni stb..:P és jól sült el midnen. Szrintem iylen frappánsan gondolkozz. Am volt beülős hely is meg péntzem is persze de 1 fillért sem költöttünk(pedig tőlem nyugodtan) és nagyon jól elvoltunk a kis tóparton me ga játszótéren . lehet gyerekes de 18 évesek vagyunk:D
2008. jún. 29. 06:40
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Tescoba!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
2012. ápr. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!