Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vigyek az elso randira vagy hova vigyem az elso randin?
Attól függ milyen típusú a leányzó,és te is mit szeretsz.Én imádtam a Margit-szigeten andalogni.Vagy nagy kedvenceim voltak a teaházak.De ki lehet menni napozni Városligetbe/vagy ha nem bp-i vagy akármilyen parkba,ami csendes helyen van.Életem egyik legemlékezetesebb randija Vp-ben volt ahol kisétáltunk a város szélére,és a mezőn jöttünk mentünk.én sosem szerettem a bekészült virágokat stb.,hanem a spontán dolgok híve voltam.Jobban tudtam örülni egy szál százszorszépnek,mint egy vörösrózsának.No de ezt csak akkor csináld,ha te magad is beleillesz egy ilyen környezetbe.
2008. ápr. 18. 07:09
abba gondolj bele, hogy ha viszel neki valamit, akkor azt utána magával is kell cigölnie... szóval szerintem semmit.
Egy randinak az a feladata, hogy egymást ismergessétek meg. Azaz semmi olyan nem alkalmas, ami igazi program. Beszélgetés lenne a lényeg. Teázót azért nem javasolnám, mert ha hirtelen kifogytok a témából, akkor csak ültök ott kukán. Sétálás közben tovább lehet menni, történhet kürülöttetek valami, úgyhogy jobb esélyetek van újra felvenni a beszélgetés fonalát.
A legjobb valami park, esetleg az állatkert, a lényeg, hogy magatok legyetek, de nem egyedül.
2008. ápr. 18. 07:20
Szerintem az a legalkalmasabb ha nem viszel neki semmit.foleg akkor ha meg nem ismerted meg ki igazan a csajt,ha meg nem tudod igazan hogy mi az izlese.a legalkalmasabb hely pedig szerintem is a PARK lenne hisz ott tobben is vannak de ugyanakkor kettesben is vagytok egyutal.en megis egy randira megsem kell semmit vinni,ha pl szedel neki a randi kozben 1 csokor viragot annak o is nagyon(100000000000000000%-osan) fog orulni nekem elhiheted!sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!legy ugyes.es mindent bele!
2008. ápr. 18. 16:54
Esetleg amikor már elköszöntök egymástól akkor vehetsz neki egy szál rózsát és akkor nem kell annyit cipelnie.
2008. ápr. 19. 11:18
Érdemes vinni babot lencsét bébikukoricát. és ha paraszt vagy akkor traktorral menj, nekem bevált!!!!!
2008. ápr. 20. 11:26
6/10 A kérdező kommentje:
hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!
7/10 anonim válasza:
Szia, olyan helyre vigyed ahol lehet beszélgetni,véletlenül se moziba, vagy zajos szórakozóhelyre. A virág nem rossz ötlet.
2008. ápr. 27. 16:20
Szijja 4 Hát Tényleg NE MOZIBA ! sznetm ne vidd el vacsizni sem vagy ebédelni emrt az túl "elegáns" és kellemetlenül éreznétek magatokat ! Én személy szerint annak örülnék a legjobban (és szentem még nagyon sokan ) ha elvinnéd pl egy parkszerűba vagy inkább a szigetre ott is tudtok kajolni vmi egyszerűt , le tudtok ülni a fűb , dumcsizni , és ez igen szórakoztató és kellemes lehet ! Ne vigyél neki vmi angy bokrot xD inkább egy szál vörösrózsát v valami egyzerűt :)
Remélem segítettem egy picit :) Sok sikert :)
2008. máj. 29. 20:00
Na figy én a legutóbbi randimra 1 pakli francia kártyát vittem és egy tóparton taliztunk. Meglapő de nagyon jól jött ki , tanitgattam pókerezni meg keverni stb..:P és jól sült el midnen. Szrintem iylen frappánsan gondolkozz. Am volt beülős hely is meg péntzem is persze de 1 fillért sem költöttünk(pedig tőlem nyugodtan) és nagyon jól elvoltunk a kis tóparton me ga játszótéren . lehet gyerekes de 18 évesek vagyunk:D
2008. jún. 29. 06:40
Tescoba!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
2012. ápr. 16. 13:01
Kapcsolódó kérdések: