Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna ismét párt találni egy 39 éves elvált nő?
Kolléganőnk már egy éve elvált,és azóta nincs partnere,pedig
nagyon csinos,sokkal fiatalabbnak néz ki és laza is.De nem jár sehová,munka után hazamegy,hétvégén meg a kutyát pesztrálja.Kitaláltuk hogy elvisszük valahová szórakozni,már majdnem benne volt,de meggondolta magát,mert szerinte nagyon kilógna a sorból és szerinte kínos.Neten meg
nem akar,nem vesz zsákbamacskát.Szerintetek is kinéznék szórakozó helyről azért mert nem olyan fiatal már?
Szeretne ő ismerkedni,de már kialakított egy új életformát
amibe bezárkózott,legalábbis mi ezt gondoljuk.Valamit ki kéne találni.
Igaza van az előttem két hozzá szólónak.Nem szégyen társkereső oldalra regisztrálni.Könnyedén ki lehet szűrni,hogy ne legyen zsákba macska.Én pl: azt tettem,hogy fotót cseréltem vele.Aztán ha szimpi volt úgy adtam egy esélyt és tovább leveleztem vele.Majd tettem fel csavaros kérdéseket.De igen még így is bele botlottam olyanba aki nekem nem felelt meg és fordítva is volt.De ez egy kávézóban vagy épp más szórakozó helyen is előfordul.Nem kell félni.Csalódást bárhol érhet.
Szorítok,hogy sikert érjetek el.
Szerintem nem kell attól félni hogy nem tartozik, ugymond közénk.
Szoktam látni hétvégente rengeteg "idössebb" hülgyet bizonyos szórakozóhelyeken (discokba), én speciel jobban kinézem az ilyen helyekről a 14-15-16éveseket mint a harmincasokat.................. egyébként rengeteg szingli időssebb pasi jár az ilyenhelyekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!