Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hármas szex 2 pasi 1 nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex 2 pasi 1 nő?

Figyelt kérdés

Én lennék majd beszálló egy házaspárhoz, akiknek volt már része ilyenben, de nekem ez lesz az első. Hogy működik ez, mit kell csinálni hogy mindenkinek jó legyen? Van valami jó netes fórum esetleg?

Valakinek volt már ilyenben része?

2012. ápr. 15. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
2012. ápr. 15. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Neked az első hármas lesz vagy szűz vagy?

Majd biztos elmondják,mit szeretnének tőled.

2012. ápr. 15. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nagy élmény.2 csajjal inkább
2012. ápr. 15. 18:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Én 27 éves srác vagyok. Akikhez beszállnék azokat neten ismertem meg, semmi komolyabb dumálás nem volt mgé igazából, ez lesz az első többesem.
2012. ápr. 15. 19:06
 5/12 anonim válasza:
0%
Én ki mondotan olyan csetet keresek ahol lehetne ismerkedni párokal de nincs!
2012. jún. 29. 05:26
 6/12 zoé macsek válasza:
74%
Szia én nö vok s hajt a vágy h kiprobáljam 2 férfival.....de még eddig nem jártam sikerrel probáld meg a szex randi.hu.n
2012. júl. 18. 16:24
 7/12 család4 válasza:
Attól függ kinek a szempontjából jo a 3as.!!!!! Mi nem vagyunk féltékenyek egymásra és van ilyen kapcsolatunk de kizárólag 4 esben. Olyanba nem mennék bele hogy egy élősködő nyálcsorgató férfi csak csatlakozzon és természetesen forditva sem hogy hogy a feleségem mellett még eggy nő legyen. neki ugyanolyan érzés lenne. Így a 3 as szex nemigazán jó....
2012. aug. 12. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem elhiheted hogy a lehető legjobb dolog.
2012. szept. 16. 17:25
 9/12 Linda30 ***** válasza:
Szia en tobszor is voltam 2 pasival es nagyon jo dolog,de a paroddal csak akkor ha o maximalisan bele egyezik amugy meg csak veletlenul se emlitsd meg,de ha beszalnal egy olyan parhoz akiknek mar an tapasztalatuk nem lehet gond ebben
2012. okt. 30. 12:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Én voltam több nővel is a haverommal

Én nem vinném bele a saját páromat ilyenbe

Féltékeny lennék rá. Mi van, ha jobb a másik pasi?

2013. jan. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!