Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyire vonzó egy versenybicajos pasi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy ti nők, mennyire tartotok szépnek, vagy vonzónak, egy versenykerékpáros pasit?! Legyen szó, akár fizikai adottságokról, egyéb megjelenésről, vagy szimplán a gondolatról, hogy az illető sportoló. Az érdekelne, mennyire imponál ez valójában a másik nemnek? Vagy nektek tetszik-e egyáltalán egy ilyen pasi? Érveket, ellenérveket is szívesen fogadok! :) -és légyszi, csak komoly válaszolók írjanak, lehetőleg 18 év fölött! Köszi!2012. febr. 26. 10:08
1/3 anonim válasza:
Jó lenne már megérteni, hogy egy nő nem a cangádba lesz szerelmes. Vagy a pénztárcád, vagy a farkad fogja motiválni ... ennyi a nők e kettő alapján választanak ...
2/3 anonim válasza:
Bocsáss meg kérdező, nem akarlak megbántani, de engem ez rohadtul nem érdekel :)
Teljesen hidegen hagy, hogy biciklizel :) Biztos van, akit a sportos test annyira lázba hoz, hogy feltétel nála az, hogy a párja űzzön valami sportot, de engem nem ez az, ami maximálisan le tud nyűgözni.
Azért persze eszedbe ne jusson abbahagyni, a sport egészséges :)
3/3 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok az általad gondolt kaszt(korosztály), egy verseny biciglisnek erős/izmos teste van. Ráadásul sok nő szeret bringázni ;)
Sok sikert a bringához !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!