Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire tekinti intim dolognak a csókot, és hogy reagál rá, ha váratlanul megcsókolják?
én váratlanul részeg állapotomban lekaptam egy csajt, először nem akarta, aztán mégis csak megkívánt és majd fél órát smároltunk
helyzet és egyénfüggő
én józanon nem vagyok amúgy ilyen, de piásan jöhet akárki, aki lány!
Szerintem egyáltalán nem intim dolog.. és az hogyan reagálok egy váratlan csókra attól függ kitől kapom
20/N
Ez tényleg elég helyzetfüggő. Volt már, hogy egy váratlan csók esett a legjobban, de volt, hogy egyáltalán nem örültem neki.
Elég intim, nyilván. Nekem szilveszterkor volt egy ilyen esetem, mikor egy srác váratlanul megcsókolt pont annak a pasinak a szeme láttára, akibe bele vagyok zúgva... Az gáz volt, cseppet sem örültem neki... :D
19/L
Én nemrég pár napja tök józanon csókolóztam egy fiúval, akit amúgy ismerek, de évek óta nem láttam. Ő sem volt részeg.:) Aztán aznap -éjjel- még sokszor. Azóta nem is láttam. : )
Nekem nem annyira intim egy csók, nem tulajdonítok neki olyan nagy jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!