Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket tennétek fel első beszélgetéskor egy srácnak, mi rendkívül váratlanul érheti? :D
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 23:17
2/17 A kérdező kommentje:
nem ilyen jellegűre gondoltam, bár biztosan meglepődne. xD
2011. jan. 29. 23:23
3/17 anonim válasza:
Volt már veled olyan, hogy tótágast állva egy villamoson egyensúlyoztál egy üveggolyó tetején mikor hirtelen egy villám csapott a jobb farpofádba?
Ha ezen nem lepődik meg, add meg a számát kérlek. Köszi.
5/17 anonim válasza:
-Van aranyered?
-Anyád nem abortusz párti ugye?
6/17 anonim válasza:
-Nem te szoktál az ablakom előtt hajnali fél2kor Hercules jelmezben gogozni amikor forma 1et játszok ps-en és üvöltenek a samponok?
szerintem ilyen kérdésre biztos nem számított.
7/17 anonim válasza:
Mit szólnál, ha hátraszorítanánk a zacsidat?
:D
8/17 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy mit gondol :DDDDDDD
9/17 anonim válasza:
Szexszelünk?
ez biztos váratlan lenne neki,de ez agy kicsit durva és azt fogja rólad hinni hogy ribanc vagy.de olyat is lehet hogy Járnánk?stb
Elég hülye válaszokat adtam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!