Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket tennétek fel első beszélgetéskor egy srácnak, mi rendkívül váratlanul érheti? :D
Hány heréd van?
Mert ha kettő,akkor kettőnknek összesen 6 lesz:D
Gratulálok az építő jellegű hozzászólásokhoz! Idióták tömkelege! Így kérjen az ember segítséget.
Miért szeretnél tőle meglepőt kérdezni? A reakcióra vagy kíváncsi, vagy a problémamegoldó képességét teszteled? Komolyan kérdem.
Hát, erre az a baj, így látatlanban nehéz segíteni, mert Te ismered a srácot. Meg ez kérdés függő is. Lehet, hogy én most azt tanácsolom, hogy kérdezd meg, hány heréje van, mit ahogy azt az egyik előttem szóló javasolta. Lehetőségek:
1.: totál hülyének nézne
2.:Fapofával közölné, hogy kettő
3.:Kiderülne, hogy csak egy, mert a másik nem szállt le neki.
Itt a 3. eset a fontos. Annak van két kimenetele
1.:Vagy lazán közölné, hogy csak egy és elmesélne egy sztorit
2.:Zavarba jönne, meginná amit rendelt és hazamenne.
Látod, ezért nehéz, amit kérdeztél. A helyzet fogja hozni. De szerintem ne arra törekedj, hogy kiderítsd, hogy zavarba tudod-e hozni, mert az elméleti síkon született, felül írott (jobb esetben)5 lehetőség közül csak egy esetben jöhetsz ki jól a dologból. A másik meg, ha a pasikat zavarba hozzák, az a férfiúi méltóságba való, kis mértékű beletiprás. Szóval ha szeretnéd, próbálkozz, de nem javaslom!
Üdv, Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!