Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi kell a 18-19 éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a 18-19 éves korban lévő lányoknak?

Figyelt kérdés

Csak most hirtelen felmerült bennem ez a kérdés, mert egyszerűen nem tudom felkelteni az érdeklődésüket irántam. A külsőmmel nincs baj, talán a személyiségemmel. Napom nagy része a négy fal közt telik el, mivel az egyetlen barátom 430Km-re lakik tőlem, így minden nap nem tudok elmenni hozzá, hogy kocsmázzunk. Nem járok gagyi cuccokban, ha veszek valamit, akkor vagy normálisat veszek vagy nem veszek semmilyent, de ez látszik is rajtam. A ruháim tiszták, még a cipőm is. Mindig jó illatom van, nem beszélek csúnyán, nem beszélek úgy mint egy paraszt (píz, píntek, ótó). Nem vagánykodok a szaros jogosítványaimmal, (és még amim van) nem járok inni minden hétvégén. Mindig előreengedem a hölgyeket, ha tehetem, segítőkész vagyok és szerintem kedves. Ja és figyelmes is vagyok.

Közben látom, hogy a parasztoknak meg vannak barátnőik. Akik szakadt ruhákban járnak, csúnyán beszélnek, buták és bunkók. Mivel tudnak többet nyújtani azok, akiknek csak addig kell egy lány, amíg megba**ák? Utána meg sírnak, hogy megint csak arra kellett nekik, holott lenne olyan, aki meg tudná becsülni őket, csak azt ilyet észre sem veszik, mert kicsit visszahúzódóbb és az már nem érdekes, ha valaki nem ismeri az összes drog hatását, az összes cigi márkát és az összes ital márkát, annak ízét és hogy mennyi kell belőle a részegséghez.

Az a gáz, ha az ember el akar érni valamit az életben? Az gáz, ha ha belőlem lesz valami a suli után? Az gáz, ha lesz egy normálisan fizető állásom, amiből el tudok majd tartani egy esetleges családot? Vagy én komolyan nem tudom, hogy most már mi kell a 18-19 éves lányoknak. Vannak még egyáltalán olyan 18-19 éves lányok, akik vágynak arra, hogy szeressék őket? Remélem segít valaki erre választ adni. Köszönöm!

19F

2012. ápr. 14. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

-legyen pénzed

-autód

-hétvégente vidd el bulizni

-adj meg neki mindent és még egy kicsit többet

-legyél bátor,vagyány,határozott és egyben romantikus.

2012. ápr. 14. 19:50
 12/28 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon nem tartozik bele a személyiségembe. Egyszer voltam szórakozóhelyen.

19:35 Amúgy nem lennék zárkózott, ha lennének itt is barátaim. Holnap pl.: tuning kiállítás lesz, arra is megyek, ha egyedül is, de megyek. Nyáron is voltak ilyen rendezvények, oda is mentem. Egyedül, de mentem. Vagy most húsvétkor elmentem a barátomhoz Sopronba. Szóval ha lennének itt is barátaim, akkor nem lennék ilyen. Na meg az, hogy én hülyékkel nem érzem jól magam. Osztálytársakkal egyáltalán nem beszélgetek, a kapcsolatot sem tartom velük, mert hülyék. Engem nem érdekelnek a gyerekes megjegyzéseik. Meg, hogy ezt meg azt kiírtam facebook-ra, lájkoljátok! Erre én nem vagyok kíváncsi. Az általános osztálytársakra sem. Múltkor láttam egy egyiket az autóból. A buszt várta én meg a pirosnál álltam. Köpött egy hegyeset és intettem neki és mentem is tovább. Nagyon nem jövök ki a korombeli fiúkkal, mert nagyon gyerekesek. Hihetetlen, hogy mennyire.

2012. ápr. 14. 19:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azon kéne elgondolkodnod, hogy miért nincsenek barátaid. Oké, sok a hülye, de azért vannak normálisak is. Egyetemre jársz?
2012. ápr. 14. 19:56
 14/28 anonim ***** válasza:

megint ez első 19:35ös vagyok

én megértem, hogy ezt gondolod, az én sulimban is ez a helyzet, pont ezért tetszenek általában az idősebb pasik. persze ők furcsának tartják, de nekem tényleg fontos, hogy normálisan lehessen beszélgetni valakivel értelmes dolgokról és azért legyen is tájékozott a világ dolgaiban. nekem azért több jó barátom is van a suliból, még ha kicsit különbözőek is vagyunk.

az furcsa nekem kicsit, hogy a családoddal mi a helyzet. velük nem jártok együtt kirándulni vagy vásárolgatni vagy bármi közös programot csinálni? mert még ha nincsenek is olyan hasonló érdeklődésű barátaim, akkor se járok szívesen sehova egyedül, és a családommal is rengetek közös programot csinálunk

2012. ápr. 14. 20:01
 15/28 A kérdező kommentje:

19:56 Nem. Sima szakmunkásba, ezután meg megyek érettségire.

Pontosan azért nincsenek barátaim, mert nem értek egyet senkivel. Én nem tudok ahhoz hozzászólni, hogy ki mennyit hányt a hétvégén ellőt és ellőt a piától. Engem ez nem érdekel. A 18-19 éves lányokat csak ez érdekli? Amíg ők egymással hülyéskednek, addig én bemegyek a gyakorlati oktatómhoz és inkább vele beszélgetek, mert ő egy értelmes ember. És érdekes módon az pont nem az ivásról és a bulizásról van szó. Kb. 54 éves lehet és mégis jól el tudok vele beszélgetni, még a hülye osztálytársaimmal meg nem. Mert ők csak a piálásból állnak ki. Egyik sem akar semmit az életben elérni. Biztos bennem van a hiba, mert nem járok ilyen helyekre és normálisan akarok beszélgetni emberekkel, normális témákról, anyázás és hülyézés nélkül, mert meg lehet csinálni, csak nem ezekkel a hülyékkel, hanem értelmes emberekkel.

2012. ápr. 14. 20:02
 16/28 A kérdező kommentje:
19:35>> Elfelejtettem mondani, hogy 6. éve egyedül élek. Fatert 2-3 hetente látom egy napra, nyáron pedig 1-2 havonta egy napra. Anyámhoz pl.: holnap megyek mert szülinapozás lesz, de előbb a tuning kiállításra megyek.
2012. ápr. 14. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:
19:35 vagyok. megkérdezhetem, h hogy-hogy egyedül élsz már ennyi ideje?
2012. ápr. 14. 20:06
 18/28 A kérdező kommentje:
19:35>> Megkérdezheted. Úgy, hogy Anyám elvált 12-13 éves koromban és mivel apámnak itt Debrecenben nem volt olyan állása amivel el tudott volna tartani két gyereket, ezért messzebbre ment. Most éppen Pesten van, de volt már Veszprémben is. Télen kevesebb a meló, olyankor többet van itthon, de amikor beindul, akkor nem nagyon jön haza. Most kellett volna haza jönnie, de mivel ma még dolgoznia kellett ezért nem jött. Majd talán a jövőhéten. De már megszoktam, csak kéne egy barátnő, aki itt van velem, mert már nagyon unom ezt az egyedüllétet. Kisebb koromban nem volt ezzel gond, de mára felnőttem és szükségem van egy aranyos lányra, aki itt van velem és akit szerethetek, mert így nagyon nem jó. Ezért is kérdeztem, hogy van-e még olyan lány, aki vágyik arra, hogy szeressék, mert én tudnám szeretni nagyon az az egy biztos.
2012. ápr. 14. 20:14
 19/28 anonim ***** válasza:
19:35 vagyok. sajnálom, el se tudom képzelni, h milyen lehet:/ megértelek teljesen
2012. ápr. 14. 20:19
 20/28 A kérdező kommentje:
19:35>> Ezért nem szoktam erről beszélni senkinek, mert mivel nem mentek át ezen, illetve nem mennek át ezen, ezért nem is tudják, hogy ez milyen. Ne is akard tudni. Nagyon rossz!
2012. ápr. 14. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!