Szerintetek hány éves korban ideális először elmenni buliba? (úgyértem, nem szülinapi zsúrra) -lányoknak.
En 14 evesen voltam eloszor es hat nem nyerte el a teteszesemet. Lehet ez azert is van mert nem vagyok egy negy parti-arc, inkebb szivesebben ulok itthol es olvasok vagy valami. De azt szoktam mondogatni ami kesik nem mulik. Lehet hogy nalam csak majd par ev mulva fog kijonni ez a bulizos laz meg mittomen ami ezzel jar. Lehet hogy soha.En mindig csak azt teszem amihez epp kedvem van.
Ezt javaslom neked is. Ez nem ugy van h atlagosan hany evesen mesz el buliba..ahogy gondolod.mert azt csak te tudod magadrol hogy szeretned e vannak e olyan barataid akik bevigyenek es akikkel jol erezd magad stb stb. E z csak toled fugg
szerintem 15 az egyaltalan nem fiatal a bulikhoz kepest. Szerintem igy ahogy elnezem a szuleid fognak kicsit rividebb porazra mint a tobbi tinit altalaban.
De itt az a kerdes hogy TE szeretnel e mar menni???
Hat akkor legy jo kislany mond hogy szivesen elmennel valahova bisztosisd oket hogy veled lesznek a baratnoid.
Tipp:idoben erkezz haza es elso alkalommal ha lehet meg jozanon.
Még nem voltam buliban, de nem is tartok rá igényt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!